Af - 21/10-15 07:15

Her skal håndværkere gå på WC mens de ordner strandvejsvillaHer skal håndværkere gå på WC mens de ordner strandvejsvilla

Politikeren Matthias Tesfaye (S) raser over dette billede, som lige nu går viralt på Facebook. Toilettet er til polske håndværkere, som renoverer en strandvejsvilla.

storybild

Privatfoto.

Det er under al kritik, at polske håndværkere skal gå på WC under en pressening i haven, når de renoverer en strandvejsvilla i Nordsjælland.

Det synes politikeren Matthias Tesfaye (S), som har lavet dette opslag på Facebook.

Her har et firma indrettet toiletforhold til sine polske ansatte der i disse dage renoverer en strandvejsvilla uden for...

Posted by Mattias Tesfaye on Tuesday, October 20, 2015

'Desværre forringer Venstre og DF nu myndighedernes mulighed for at føre kontrol i private haver. Del denne status hvis du mener blå blok bør ombestemme sig', skriver Tesfaye.

Det er dog ikke alle, der er enige i hans politisering af sagen, selv om de fleste er chokerede over toiletforholdene for de polske ansatte.

'Det er ikke i orden, ingen tvivl om det, Mattias! Men hvis du henviser til en evt. indskrænkning af myndighedernes "ret" til at gå ind på privat ejendom uden en kendelse eller lign., så synes jeg du har fat i den forkerte ende; det må kunne løses på anden vis', skriver eksempelvis Daniel Vexø.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand på vej på operationsbordet...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kvalt af høj husleje: Efter 40 år i...
bt.dk
Jes Dorph springer ud: Vi talte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx