Af - 08/07-16 14:40

Politi jagter billetsvindler: Nathasja afvist i døren til ColdplayPoliti jagter billetsvindler: Nathasja afvist i døren til Coldplay

Københavns Politi modtager fortsat anmeldelser om falske Coldplay-billetter.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange danskere blev afvist i døren, da de forsøgte at komme ind til Coldplay-koncerten i onsdag i Parken i København.

Her spillede de engelske verdensstjerner én af to koncerter i København, men mens de fleste havde en fest til lyden af ‘Yellow,’ ‘Paradise,’ og ‘Clocks’ måtte andre høre koncerten på den forkerte side af murene.

En af dem er 35-årige Nathasja Olsen, der kørte hele vejen fra Nakskov sammen med sin kæreste, som hun havde overrasket med billetter til koncerten.

- Vi kunne bare ikke komme ind. De sagde til os ved indgangen, at omkring 100 andre havde oplevet det samme, siger Nathasja og fortsætter:

- Vi var rigtig skuffede - det var et stort antiklimaks. Vi var kommet hele vejen fra Nakskov, og jeg ville gerne dele den oplevelse med min kæreste, siger Nathasja Olsen og fortæller, at hun og kæresten kørte hjem igen efter at have sundet sig oven på skuffelsen.

Rørende foto: Her besøger Chris Martin kræftsyge Marc på Rigshospitalet
Rørende foto: Her besøger Chris Martin kræftsyge Marc på RigshospitaletVed du noget om sagen? Så skriv til journalist Christian Hansen på cha@mx.dk

Københavns Politi bekræfter over for metroxpress, at myndighederne er bekendt med svindlen. En enkelt eller få personer er i politiets søgelys.

- Vicepolitiinspektør Claus Birkelyng, Københavns Politi, Afdelingen for Økonomisk Kriminalitet bekræfter, at man efter onsdagens Cold Play koncert i Parken har modtaget en del anmeldelser fra folk, der blev afvist ved indgangen, idet de købte billetter ikke gav adgang til koncerten.

Drømmejobbet: Sådan er det at spille med Coldplay hver aften
Drømmejobbet: Sådan er det at spille med Coldplay hver aften

- Københavns Politi modtager stadig anmeldelser i sagen, og på nuværende tidspunkt tyder det på, at der er samme person eller personkreds, der står bag bedrageriet. Politiet kan ikke udtale sig yderligere om den konkrete efterforskning, lyder det fra Københavns Politi.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx