Af - 17/09-16 14:00; Opdateret: 17/09-16 15:18

Tævet ihjel af kæreste: - Jeg kunne ikke genkende min datterTævet ihjel af kæreste: - Jeg kunne ikke genkende min datter

Faren til kvinden der natten til lørdag blev slået og sparket ihjel af kæresten kunne ikke genkende sin egen datter, da han skulle identificere hende.

storybild

Metroxpress har talt med moren til Sara Jensen, der har givet os lov til at bringe et billede af hende. (Billede: Privatfoto)

Han kunne ikke genkende sin egen datter. Så voldsomme var de skader den 23-årige Sara Huus Jensen havde fået, efter at hendes kæreste natten til lørdag slog og sparkede hende så voldsomt, så hun efterfølgende døde på hospitalet.

- Jeg kunne ikke genkende hende. Hun havde ikke bare fået almindelige øretæver. Kun en psykopat kunne gøre noget så forfærdeligt, siger Alex Jensen til Ekstra Bladet, der har snakket med faren.

Uhyggelige scener da jaloux mand tævede ung kvinde ihjel: Kæmpede for sit liv i timevis
Uhyggelige scener da jaloux mand tævede ung kvinde ihjel: Kæmpede for sit liv i timevis

Han blev ringet op klokken 3:30 natten til lørdag med den uhyggelige besked om at skulle identificere sin datter.

Ifølge politiet havde det jævnaldrende par været oppe at skændes i Svendborg fredag aften, før Sara Huus Jensen blev konstateret død senere samme nat på hospitalet.

Ung kvinde tævet ihjel i nat - kæresten anholdt
Ung kvinde tævet ihjel i nat - kæresten anholdt

- Vi blev tilkaldt klokken 01:37, og da vi ankom, var hun stadig i live. Redningsfolkene kæmpede med hendes liv indtil klokken fem i morges, hvor hun blev erklæret død, fortalte vicepolitiinspektør Henrik Justesen tidligere lørdag til metroxpress.

Sara Huus Jensens kæreste bad selv en overbo om at kontakte politiet efter episoden og har erkendt sig skyldig i volden, som ifølge politiet skyldtes jalousi.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx