Af - 13/06-15 12:46

Rasende far: Tivoli-vagter efterlod min 6-årige søn i tårer - tog al hans pantRasende far: Tivoli-vagter efterlod min 6-årige søn i tårer - tog al hans pant

En far til en 6-årig dreng raser på Facebook over Tivoli, som i går nægtede at udbetale pant til en 6-årig dreng.

storybild

'Dette billede er taget lige før kopperne blev konfiskeret.... DEL GERNE HVIS DU OGSÅ SYNES TIVOLI ER FOR MEGET', skriver Karsten Eg på Facebook. (Billede: Privatfoto / Facebook)

Magnus Eg på seks år havde glædet sig sådan til at købe en bamse, han længe havde ønsket sig, da han var i Tivoli i går. I stedet efterlod fire Tivoli-vagter ham tomhændet og med tårer væltende ned af kinderne.

- Trist afslutning på en ellers fantastisk Tivoli-tur, skrev Magnus’ far Karsten efterfølgende på Facebook - et opslag, der nu er blevet delt mere end 15.000 gange på bare 11 timer.

Den barske sandhed afsløret: Derfor taber du altid i 'bamse-kloen'
Den barske sandhed afsløret: Derfor taber du altid i 'bamse-kloen'

Her forklarer Karsten Eg, hvordan han og sønnen var samlet med en flok på 30-40 mennesker fra en Facebook-gruppe til Fredagsrock i aftes. Der bliver drukket en del øl og sodavand, og Magnus får lov at samle kopperne ind, som der hver er blevet betalt fem kroner i pant for.

- Han når vel ca at få samlet 90 kopper, og stolt begynder han at kunne se, at han har fået råd til den ‘Build-A-Bear’-bamse, han længe har ønsket sig. MEN!!! Da vi står foran pantautomaten, bliver han stoppet af en vagt, der spørger, hvor han har kopperne fra. Magnus fortæller stolt, at han har samlet dem - hvorefter vagten tilkalder yderligere 3 vagter, skriver Karsten Eg og fortsætter:

- Jeg får at vide at kopperne er konfiskeret idet man ikke må samle og dette skulle være oplyst flere steder samt på Tivoli's hjemmeside. Min søn's tårer løber på dette tidspunkt ned af kinderne, og dybt ulykkelig ser han vagterne tage hans kopper.

Karsten Eg forsøger herefter at tage plastikkopperne med hjem i stedet - men får blot at vide af vagterne, at heller ikke det kan lade sig gøre.

- ...Selv om der allerede er betalt 5 kroner pr. kop i pant, da man købte denne... TAK TIVOLI for en fantastisk aften og for at have totalt knust min søn, skriver Karsten Eg.

Tivoli i nabo-modvind: Skru ned for lyden
Tivoli i nabo-modvind: Skru ned for lyden

Trist afslutning på en ellers fantastisk Tivoli tur 󾌹 Vi samles ca 30-40 personer til et arangement i Tivoli gennem...

Posted by Karsten Eg on 12. juni 2015

Fra Tivoli lyder det, at man ikke må indsamle og få penge fra andre folks pant. Den regel gør man opmærksom på på hjemmesiden og på pantautomaterne.

- Man må ikke samle bægere ind i tivoli - og man må ikke tage kopper hjem, som ikke er ens egen. det står i vores regulativ, pointerer kommunikationsmedarbejder i Tivoli Simon Verheij over for metroxpress.

- Den regel har vi, fordi vi gennem en længere periode har været udsat for professionelle pantsamlere, og det har været til gene for vores gæster - blandt andet fordi, de også går og tigger, siger Simon Verheij.

Nu må Tivoli skrue op for lyden til Fredagsrock
Nu må Tivoli skrue op for lyden til Fredagsrock

På Facebook er der imidlertid rørende enighed om, at Tivoli er gået over stregen i denne sag. Simon Verheij erkender da også, at episoden i aftes ikke forløb helt efter bogen.

- Man skal jo udvise konduite. Det burde vi også have gjort i går. Vagterne gjorde ikke noget forkert, men det var ikke en særlig elegant måde at gøre det på, når der står en lille dreng med sin far, siger Simon Verheij, der nu lover, at Tivoli vil gøre skaden god igen:

- Selvfølgelig skal han have den bamse, og den vil vi så gerne give ham. Nu vil vi gerne sige undskyld, og derfor forsøger vi at få fat på hans far.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Magnus’ far, Karsten Eg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx