Af - 21/03-16 14:11

Tidligere DF'er om Ankers død: - En god socialdemokrat er en død socialdemokratTidligere DF'er om Ankers død: - En god socialdemokrat er en død socialdemokrat

Tidligere lokalformand for DF Carsten Horn er kommet i modvind, efter han skrev et opslag på Facebook om Anker Jørgensens død.

Bildstrecke im Grossformat »

'Det skal fejres!!!! Skål alle sammen tillykke med dagen!! Endelig er Anker blevet en god socialdemokrat! For en god socialdemokrat er en død socialdemokrat!'

Sådan lyder et opslag fra den tidligere lokalformand for Dansk Folkeparti i Brøndby Carsten Horn på Facebook.

Det skal fejres!!!! Skål alle sammen tillykke med dagen!! Endeligt er Anker blevet en god socialdemokrat! for en god socialdemokrat er en død socialdemokrat!

Posted by Carsten Horn on Sunday, 20 March 2016

Opslaget skrev han kort efter at have modtaget meddelelsen om, at den forhenværende socialdemokratiske statsminister Anker Jørgensen var død.

Siden Carsten Horn skrev opslaget, har flere kommenteret, at de mener, han går over grænsen ved at skrive dårligt om en netop afdød Anker Jørgensen. Men Carsten Horn står ved det, han har skrevet, fortæller han til metroxpress.

- Der er folk, der er uenige, men jeg kan godt se, at sådan som debatten kører nu, så skal der rygrad til at stille sig op og sige, at du er enig med mig. Men det er der flere, der skriver til mig privat. Jeg står ved, hvad jeg har skrevet. Sådan er det. Jeg kan tage det, siger Carsten Horn.

Ifølge Carsten Horn opfordrer han på ingen måde til at slå nogen ihjel, og det, han har skrevet, betyder heller ikke, at han selv ønsker at slå nogen ihjel.

- Teknisk set skriver jeg bare, at Anker Jørgensen er blevet en god socialdemokrat. Det er sandheden. Det er ligesom en god IS-kriger, er en død IS-kriger. Det er selvfølgelig Venstrefløjens politik, jeg henviser til, siger Carsten Horn, der har ønsket at provokere med sit opslag.

Han har svært ved at få øje på de gode ting ved Anker Jørgensens tid som aktiv politiker.

- Vi har nogle problemer i dag, som er en direkte konsekvens af den politik, der blev ført under Anker Jørgensen. Indvandring, EU-regler, der blev indført. Dengang var det en åben ladeport. Hvad har Anker Jørgensen gjort af gode ting?

Men hvorfor lige vælge at skrive sådan om Anker Jørgensen på den dag, han dør?

- Nu var det lige ham, jeg valgte at skrive om. I virkeligheden er det venstrefløjen, der et problem. Jeg er imod den kræver-mentalitet, de kommer med, svarer Carsten Horn.

Men er det ikke lidt hårdt at skrive 'en god socialdemokrat er en død socialdemokrat'?

- Muligvis, men når du læser i aviserne, at manden er en helt og en stjerne, så lyder det som om, han har reddet verden. Men det er ikke sandheden.

Du sammenligner også Anker Jørgensen med Hitler i kommentarsporet. Hvorfor det?

- Når du siger Hitler, så tænker folk på jødeudryddelsen. Men sammenligner man de politiske programmer, ser man, at nazisterne på mange måder førte socialistisk politik, svarer Carsten Horn.

Hvad har du at sige til den kritik, du har fået for opslaget?

- Det er jeg fuldstændig hamrende ligeglad med. Jeg har en forståelse for, at Socialdemokraterne har en anden holdning. Det er bare ikke det, jeg ser i det. Jeg ser på det politiske resultat, han kom til. Det sejler, og så kan det jo ikke være godt nok, mener Carsten Horn.

Carsten Horn er ikke længere medlem af Dansk Folkeparti og har ikke noget med partiet at gøre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx