Af Christian Hansen - 12/06-17 19:08

Legoland lagt for had: Nu er Gulddreng klar med flabet bemærkningLegoland lagt for had: Nu er Gulddreng klar med flabet bemærkning

Den populære forlystelsespark Legoland er lagt for had på grund af et system, der lader de rigeste børn komme forrest i køen. Det har popstjernen Gulddreng nu lavet sjov med.

storybild

Gulddreng er en af de seneste års største popsuccesser i Danmark med hele 7 singler i træk, der alle strøg til tops hos streamingtjenesten Spotify. Foto: Torben Christensen

Legoland er i dag under beskydning, fordi parken opererer med et køsystem, der lader børn komme forrest i køen, hvis forældrene betaler 599 kroner oven i indgangsbilletten.

Karriereskift? Ny video viser Gulddreng i HELT ny rolle
Karriereskift? Ny video viser Gulddreng i HELT ny rolle

Flot Legoland, tror sgu jeg tager i et vandland i stedet, bare fordi jeg af princip synes, det er forkasteligt, at man kan betale sig til en bedre behandling. Det vil jeg ikke være med til at støtte,« skriver Peter Rasmusssen eksempelvis på Legolands Facebook-side.

Men Gulddreng, der går under det borgerlige navn Malte Ebert og står bag landeplager som ‘Model’ og ‘Se mig nu,’ hvori han blærer sig med at leve et ekstravagant liv, har benyttet virakken til at komme med en flabet og humoristisk kommentar.

Afsløring: Se hvem der er den mystiske Guldpige
Afsløring: Se hvem der er den mystiske Guldpige

- Jeg har snydt foran i køen hele mit liv Og nu kan jeg også gøre det i Legoland Skulle der være nogen som ikke har råd til at betale 599 kroner, kender jeg en, som er meget gavmild. Det er mig,« skriver han i en kommentartråd til en artikel på Politikens Facebook-side.

Gæster raser over Legoland: De rigeste børn kan springe køen over
Gæster raser over Legoland: De rigeste børn kan springe køen over

Pressekontakt hos Legoland Julie Sloth Bluminsaat har over for BT forholdt sig til dagens kritik af køsystemet. Ifølge hende er muligheden for, at nogle gæster overhaler andre, ikke noget problem for kunderne i forlystelsesparken.

LÆS OGSÅ: Anne fra Legoland hyldes på Facebook: Gav 5-årige Terkel en oplevelse for livet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx