Af Mads Brandsen - 20/09-17 20:47

Efter omstridt bryllups-fidus: Allerslev skifter pressechefEfter omstridt bryllups-fidus: Allerslev skifter pressechef

Blot to måneder før kommunalvalget får Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev (R), ny pressechef.

storybild

(Billede: Katrine Emilie Andersen)

Blot to måneder før kommunalvalget får Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev (R), ny pressechef.

Lasse Perrild-Mathiasen stopper efter to et halvt år i stillingen og erstattes af Christian Sagen, der hidtil har været pressemedarbejder i Allerslevs forvaltning.

Det bekræfter begge parter til BT - og det fremgår desuden af en Instagram-opdatering fra Anna Mee Allerslev onsdag aften.

Lasse Perrild-Mathiasen fortæller til BT, at han skal være digital chef i virksomheden Nextwork. Her begynder han til oktober, men allerede i august drøftede han sine jobplaner med borgmesteren.

Beslutningen kommer altså ikke som en konsekvens af den seneste uges tumult omkring beskæftigelses- og integrationsborgmesteren.

BT kunne i sidste uge fortælle, at Anna Mee Allerslev har holdt sin bryllupsreception på Københavns Rådhus uden at betale for leje af rådhussalen, hvor receptionen foregik, selvom et dagsarrangement normalt koster 65.000 kroner, og selvom kommunens egne regler siger, at den ikke må stille lokaler til rådighed for politikeres private arrangementer.

Kommunen forklarede over for BT, at lånet var i tråd med praksis, men eksperter afviste den forklaring.

Københavns Kommunes hjemmeside er onsdag aften endnu ikke opdateret med ændringen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Væbnet betjent blev uden for skole...
bt.dk
Simpel blodprøve kan afsløre...
bt.dk
Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx