Af - 20/09-15 09:54

Briterne får sommeren tilbage: Her er DMI's dom over DanmarkBriterne får sommeren tilbage: Her er DMI's dom over Danmark

Der meldes om 'Indian Summer' og 25 grader blot to timers flyvning fra Danmark.

Bildstrecke im Grossformat »

Briterne kan se frem til masser af sol - det danske vejr bliver mere blandet.

Der er grund til smil i Storbritannien, hvor der er 'Indian Summer' på vej. Det betyder tre uger med sol og temperaturer op til 25 grader, skriver The Mirror.

Men selv om der kun er knap to timers flyvning fra København til London, er det ikke noget, som vi kommer til at nyde godt af herhjemme. Sådan lyder den nedslående melding fra Lars Henriksen, meteorolog hos DMI.

- Det er der ikke noget, der tyder på. Den kommende uge er det lidt blandet vejr, og vi får en 15-18 grader. Nok overvejende omkring de 15 grader, fortæller han til metroxpress.

DMI: Så dejligt bliver efteråret
DMI: Så dejligt bliver efteråret

Med blandet vejr menes der omskifteligt vejr.

- Det bliver meget blandet med sol og byger. Der er ikke noget, der overhovedet tyder på 'Indian Summer'.

Dog er der i prognoserne en tendens til, at vejret herhjemme kan blive mere stabilt fra næste weekend, men hvor længe det vil vare, er stadig for tidligt at spå om, og det vil fortsat være med temperaturer under de 20 grader.

- Briterne får noget varmere luft op sydfra, men det er der intet, der tyder på her. Men fra næste weekend og frem kunne det godt blive rigtig flot efterårsvejr. Det er dog stadig behæftet med usikkerhed, fastslår han.

Glæd dig: Om lidt kommer det gode vejr tilbage
Glæd dig: Om lidt kommer det gode vejr tilbage

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx