Af - 14/10-16 10:22; Opdateret: 14/10-16 10:47

Nu boomer salget af skræmmende klovnekostumer herhjemmeNu boomer salget af skræmmende klovnekostumer herhjemme

Meget tyder på, at danskerne må forberede sig på flere skræmmende klovne den næste tid.

Bildstrecke im Grossformat »

Den amerikanske trend, hvor folk klæder sig ud som klovne og skræmmer, florerer over alt på internettet og sociale medier for tiden.

Nu ser det ud til, at trenden har ramt Danmark. I går blev en mand i Fredericia forskrækket af to skræmmende klovne, da han var ude at køre.

Nu er uhyggeligt klovne-fænomen kommet til Danmark
Nu er uhyggeligt klovne-fænomen kommet til Danmark

Den danske webshop Temashop.dk, der sælger kostumer og tilbehør på nettet, oplever at salget af drabelige og skræmmende klovnekostumer og -masker boomer.

- Ærligt talt er vi ret overraskede. Sammenlignet med sidste år er salget fordoblet, og normalt sælger vi ikke så mange drabelige klovnekostumer og -masker, men de er virkelig blevet populære i år. Vi snakker over hundrede flere, end vi plejer, hvilket er meget, når der er tale om det danske marked, fortæller Daniel Diness Andersen, der er direktør hos Temashop.dk.

Psykolog: Derfor er du bange for klovne
Psykolog: Derfor er du bange for klovne

Hos butikskæden 'Fest og Farver', der ligeledes forhandler skræmmende klovnemasker i deres butikker og på nettet, er interessen også massiv.

- Skræmmende klovne har altid været en bestseller. Det er et af vores mest solgte produkter inden for masker, fortæller indehaver Maiken Beck.

Hos Temashop.dk mener Daniel Diness Andersen, at det øgede salg kan tilskrives trenden fra udlandet med folk, der klæder sig ud som en uhyggelige klovne og skræmmer folk.

- Vi formoder, at en del af salget er relateret til trenden. Dog regner vi med, at de fleste kostumer og masker skal bruges i forbindelse med Halloween i slutningen af måneden, tilføjer Daniel Diness Andersen.

Midt i uhyggelige klovne-angreb: Nu kommer der hjælp fra uventet kant
Midt i uhyggelige klovne-angreb: Nu kommer der hjælp fra uventet kant

Temashop.dk hører til i Fredericia, hvor de første hændelser med klovne i Danmark er sket. Dog mener virksomheden ikke, at der er en sammenhæng.

- Vi bifalder selvfølgelig ikke denne trend, hvor folk umotiveret skræmmer andre. Vi sælger kostumer, fordi det er sjovt og hyggeligt, siger Daniel Diness Andersen.

LÆS OGSÅ: McDonald's sender klovn hjem

LÆS OGSÅ: Røvere med klovnemasker slog til mod Netto: Kan du hjælpe politiet?

LÆS OGSÅ: Klam klovn lagde sig på lur i skov: Nu er han anholdt og afsløret

LÆS OGSÅ: Mystisk klovn spreder natteskræk i amerikansk by

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx