Af - 09/03-16 21:09

Massetyveri: 30 biler forsvinder fra parkeringshusMassetyveri: 30 biler forsvinder fra parkeringshus

Op mod 30 biler blev natten til søndag stjålet fra et parkeringshus tæt ved Københavns Lufthavn. Firmaet oplyste de uheldige bilejere over sms.

storybild

BILTYVERI. Risikoen for, at bilen bliver stjŒlet pŒ ferien, er stor. Her bil parkeret pŒ ¿de sted. (Billede: Lekfeldt Thomas)

Et større forsvindingsnummer fandt sted natten til mandag, da omkring 30 biler blev stjålet fra et parkeringshus ejet af Just-Drive tæt ved Københavns Lufthavn.

Det oplyser Københavns Politi og Just-Drives advokater i sagen, IN advokater.

- Tyvene er brudt igennem tre låse, en låst jernport, en låst ydre dør og et låst kontor, oplyser advokat Khuram Ahmed fra IN Advokater overfor metroxpress.

26-årig fængslet for at true dørmand med et piskeris
26-årig fængslet for at true dørmand med et piskeris

Han fortæller også, at tyvene har været ligeglade med overvågningen på stedet.

En af de uheldige bilejere er 69-årige Bent Svane Ravn, der på en forlænget weekend i Dublin fik den kedelige nyhed fra Just-Drive over sms.

Han har samtidig fået oplyst, at tyvene har brudt det skab op, hvor Just-Drive opbevarede nøglerne. Det er endnu uvist, hvordan det voldsomt store antal biler herefter kunne forsvinde fra parkeringshuset.

Efterlyst for at afværge  selvmord: Nu har ung helt givet sig til kende
Efterlyst for at afværge selvmord: Nu har ung helt givet sig til kende

- Det var lidt af en overraskelse bare sådan at få en sms. Jeg synes også, at sådan nogle nøgler burde være låst inde i et sikkert skab, så de ikke kan komme og brække det op, fortæller Bent Svane Ravn til metroxpress.

Det har ikke været muligt at få en direkte udtalelse fra Just-Drive i sagen, og Bent Svane Ravn er da heller ikke tilfreds med firmaets håndtering af tyveriet.

Efterlyst i syv minutter: Nu er 78-årig fundet død
Efterlyst i syv minutter: Nu er 78-årig fundet død

- Det er ikke ret mange oplysninger, vi har fået. De er ikke meget for at snakke om det, det kan man næsten mærke. Jeg synes også, det er lidt uprofessionelt det hele. Jeg havde jo regnet med, at de var trygt og godt, men åbenbart ikke, siger Bent Svane Ravn.

LÆS OGSÅ: 51-årig mand stukket ihjel med en kniv i nat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sådan bliver dronning Margrethes...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx