Af Marc Nicholas Thygesen - 05/05-15 10:17; Opdateret: 05/05-15 11:07

Mand dømt for at klippe finger af på åben gadeMand dømt for at klippe finger af på åben gade

En 35-årig mand er idømt to år og tre måneders fængsel for et groft overfald i Hobro.

Straffen for at klippe en anden mands tommelfinger af på åben gade er blevet udmålt til to år og tre måneders fængsel i Retten i Aalborg mandag.

Gerningsmænd brød ind hos offer og stak ham i læggen
Gerningsmænd brød ind hos offer og stak ham i læggen

Overfaldet fandt sted på Jernbanegade i Hobro 11. marts i år. Den 35-årige Michael Brønnum Fabrin kom i bil kørende op ved siden af offeret, som gik på fortovet.

Derefter sprang den 35-årige ud og overfaldt offeret.

- Da han stiger ud af bilen, spørger han, hvor jeg har været. Derefter slår han mig flere gange i ansigtet med en knytnæve, så jeg falder bagover og slår hovedet ned i kantstenen, har det 22-årige offer fortalt i retten ifølge Randers Amtsavis.

- Da jeg lå ned, sparkede han mig flere gange i siden, hvorefter han holdt mig fast med sine knæ. Og så mærkede jeg pludselig en stor smerte, sagde den 22-årige.

To mænd dømt for knivstik i halsen
To mænd dømt for knivstik i halsen

Den 35-årige havde klippet næsten hele den 22-åriges tommelfinger af med en havesaks, så den ifølge Randers Amtsavis kun hang i et lille stykke hud og en blodåre.

Tommelfingeren er nu syet på igen.

Voldsmand gik på diskotek efter overfald
Voldsmand gik på diskotek efter overfald

Efter overfaldet var den 35-årige efterlyst med navn og billede af politiet. Michael Brønnum Fabrin, som ifølge politiet er rockerrelateret, meldte sig selv - og 20. marts blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Den 35-årige nægtede sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig i retten. Derfor blev det heller ikke bekræftet, at overfaldet angiveligt skyldtes jalousi.

Det 22-årige offer har fortalt, at han sidste år var sammen med den nu dømtes ekskæreste i cirka en måned, hvilket de var blevet uvenner over.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx