Af - 16/06-15 09:13; Opdateret: 16/06-15 11:57

Hvilken Aarhus-type er du?Hvilken Aarhus-type er du?

At bo i Smilets By er skønt, men har du valgt den rigtige bydel? Vi guider dig til bydelene og deres typer sammen med aarhusianeren Mads Elmelund, der følger trends hos kommunikationsbureauet Pravda.

storybild

(Billede: Dag¯ jan)

INDRE BY
I Latinerkvarteret og Mejlgade finder du hipsterne, men midtbyen er broget og det synes jeg ikke altid, den har været. Der var meget langt mellem man så en punker for nogle år siden. Nu er det mere flipperagtigt. Folk er så høflige i indre by.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

FREDERIKSBJERG
Her finder man folk med kærlighed til god mad, men det er overraskende, hvor lidt jeg selv er på Frederiksbjerg. Jeg bor selv i Latinerkvarteret og der skal alligevel noget til, før jeg gider gå derop. Apoteket er ret godt. Området er knap så broget - men det er fordi det er børnefamiliernes sted, et nemt sted at være.

TRØJBORG
Her bor typerne, der vil bo i en lille by inde i byen. Der er lidt forstadsstemning, men mit indtryk er, at folk der bor der, synes, det er fedt. Det er helt klart det fedeste område i byen i øjeblikket.

Ny i Aarhus? Her er seks råd du ikke kan leve uden
Ny i Aarhus? Her er seks råd du ikke kan leve uden

RISSKOV
I Risskov finder du en bestemt type nede på den permanente, som jeg er træt af: De sidder der og viser deres muskler - det er simpelthen for meget af det gode. Det er for skabet! Jeg elsker ellers Risskov. Det gør en kæmpe forskel for byen med skoven der er tæt på og at det ligger lige ned til vandet. Jeg løber der og går aftenture.

Jonas går og går: Har ikke råd til bussen
Jonas går og går: Har ikke råd til bussen

VIBY
Viby Torv trænger virkelig til kærlighed. Jeg har gået i skole i Viby på et tidspunkt. Ellers er det lidt et sted, man skifter bus - jeg synes, det er røvssygt. Men det kunne være sjovt at tage til banko derude. Der ligger gamle fine gader og boligkvarterer, men torvet er simpelthen dødens pølse.


​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx