Af Amalie Abildgaard - 02/10-17 13:53

Katrine kæmpede med at acceptere sin krop - nu går hendes undertøjsvideo viraltKatrine kæmpede med at acceptere sin krop - nu går hendes undertøjsvideo viralt

27-årige Katrine Gisigers video bliver delt igen og igen på Facebook, hvor hun gerne vil sætte fokus på danskernes tilfredshed med deres kroppe.

Katrine

»Du er ikke god nok.«

Sådan skrev Katrine Gisiger om sig selv som 10-årig i sit kladdehæfte i skolen. Samtidig sugede hun sin mave ind, som, hun syntes, var for tyk og havde for meget 'hvalpefedt'.

Men for et år siden besluttede hun sig for at slutte fred med den forståelse af sig selv, der havde spøgt i mange ord. Efter både spiseforstyrrelse, angst og stress, der alle bundede i, at hun ikke følte sig god nok, besluttede hun, at det skulle være nok.

»Jeg begyndte at vise billeder af min mave på Instagram, fordi det, følte jeg, var mindre grænseoverskridende end at vise den i virkeligheden. Billeder blev taget imod med kyshånd og positive kommentarer, og det var så befriende,« siger Katrine Gisiger.

Hun har selv taget en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og vejleder andre både i forhold til deres kost, men også sind. Det er også i den forbindelse, at hun har postet, hvad nogen vil kalde, en modig video på Facebook.

Her optræder hun sammen med fem andre kvinder kun iført sort undertøj, mens de går rundt gennem gaderne i København.

»Jeg troede, det ville være grænseoverskridende. Men jeg har sluppet min skyld og skam over min krop, så jeg var meget afslappet i det,« fortæller Katrine Gisiger, der arbejder som selvstændig i 'Livsstilshuset'.

Videoen er i skrivende stund blevet delt mere end 1.400 gange, mens 4.000 syntes godt om. Flere har også efterladt en positiv kommentar til videoen. En skriver blandt andet:

'Jeg er så rørt over denne video! Sikke nogle seje og skønne kvinder! Det er bare helt fantastisk at følge med på denne bølge af kropspositivitet! JEG ELSKER DET,' skriver Anne Vohnsen.

En anden skriver:

'Fed video, modige kvinder. Jeg i fører mig ikke engang badedragt i offentligheden, det der ville være meget grænseoverskridende for mig,' skriver Christina Stibolt.

Katrine Gisiger er glad for den opmærksomhed videoen har fået.

»Jeg er meget positivt overrasket. Videoen er nået ud til mere end 350.000 mennesker, og folk er virkelig gode til at dele den. Men det viser jo også, at der er et problem,« siger Katrine Gisiger, der opfordrer alle - både mænd og kvinde til at være tilfredse med deres 'uperfekte kroppe' og i stedet tænke:

»Jeg er god nok.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx