Af - 27/04-14 12:57; Opdateret: 27/04-14 13:34

Ny forskning: G-punktet findes slet ikkeNy forskning: G-punktet findes slet ikke

Selv om kun de færreste kvinder har oplevet orgasmer fra G-punktet ifølge den internationale forskning, så fortsætter slagsmålet om punktets eksistens blandt de samme forskere.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Modstanderne i den store krig om kvinders orgasmer mener det såkaldte G-punkt er ren og skær fantasi blandt læger og siger, at mænd og kvinder med god samvittighed kan droppe den forgæves jagt på forestillingen om, at kvinder skulle have dette særligt erotisk sted.

Hemmeligheden bag: Ikke i aften, skat
Hemmeligheden bag: Ikke i aften, skat

- G-punktet er en myte, som er opfundet af klitoris-forskrækkede forskere, som svar på kollegaers påstand om, at kvinders vagina ikke kan være vigtigste område for orgasmer, da kvinders vagina indeholder meget få nervespidser, lyder det fra modstanderne, som i disse dage har fået vind i sejlene efter, at en amerikansk læge har gennemgået flere end 100 forskningstudier omhandlende netop G-punktet.

Dine søvnvaner afslører dit sexliv
Dine søvnvaner afslører dit sexliv

- At kvinder skulle have et særlig følsomt G-punkt er en myte, eller i det mindste helt og aldeles ikke-bevist, konkluderer læge Amichai Kilschevsky, Yale-universitetshospital, som har ledet gennemgangen af de mange rapporter

G-punktet fik sit navn fra en tysk gynækolog, Ernest Grafenberg, som midt i det forrige århundrede hævdede at have fundet det lystfulde punkt.

Brasiliansk landstræner: Sex før kamp er ok - hvis det ikke er for akrobatisk
Brasiliansk landstræner: Sex før kamp er ok - hvis det ikke er for akrobatisk

Men ifølge den polske professor i gynækologi , Adam Ostrzenski, så holder de tyske påstande. Og punktet findes, for han har netop selv fundet det, hævder han.

Ifølge den britiske avis The Independent fandt Adam Ostrzenski efter eget udsagn punktet, da han fornyligt obducerede en 83 årig polsk kvinde på Warsaw Medicinske hospital 24 timer efter, at hun var død af et slag i hovedet:

- Det anatomiske bevis består af en lille sæk som er 8.1 millimeter lang, 0.4 millimeter høj, 3.6 millimeter, hvor den er breddest og sidder på vaginaens bagerste væg, forklarer den polske gynækolog, som således nu sætter gang i debatten igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Vil gå hele vejen i MMA: Jeg kan slå...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx