Af Agnete Finnemann Scheel - 04/09-15 07:31

Godt landskampsvejr og smuk søndag i venteGodt landskampsvejr og smuk søndag i vente

Søndag starter en lille stime af flotte solskinsdage.

storybild

Når Danmarks fodboldlandshold fredag aften træder ind på Parkens græstæppe for at møde Albanien, bliver det tæt på optimale vejrforhold for spillerne.

- Det ser ud til at holde tørt med omkring 14-15 grader, og der vil kun blæse en svag vind i København, siger meteorolog Anja Bodholdt fra DMI.

- Der kan dog muligvis komme en enkelt byge, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Weekendvejret: Her bliver det bedst

Forud for kampen fredag aften er gået en dag, som i store træk minder om torsdagens vejr.

- Det bliver egentligt meget af det, som man oplevede torsdag. Der kommer byger mange steder. Enkelte steder vil der være torden i. Men der vil også være mulighed for sol - især mod øst, siger Anja Bodholdt.

Mens det er et lavtryk ude over Nordsøen, der vil dominere fredagens vejr, trænger et højtryk vest for de britiske øer sig på i weekenden.

Før det for alvor kommer til at bestemme vejret søndag og den kommende uge, skal vi igennem en lørdag, der lever fuldt og helt op til årstiden - nemlig efterår.

LÆS OGSÅ: Knap så yndigt: Bendtner brøler og Kjær nynner

- Det er de helt klassiske tegn på efterår: byger, ret blæsende og køligt. Faktisk kan det blive op til hård kuling ved den jyske vestkyst, siger Anja Bodholdt.

Søndag er det britiske højtryk kommet så tæt på Danmark, at det vil sende flot solskin ned over landet - og det er faktisk et varsel om næste uges flotte vejr.

- Med temperaturer omkring 15 grader vil det nok være at presse den at kalde det for indian summer, men det bliver ganske hæderligt, og der kommer ikke ret meget vind, fortæller DMI-meteorologen.

Det flotte solskinsvejr ser ud til at præge det meste af næste uge, lover DMI.

LÆS OGSÅ: You go girl! 14-årig dansk pige spiller på drengenes landshold

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx