Af Sebastian Bjerring Jensen - 15/07-17 09:12

Jysk mand troede, mailen var falsk: Så dumpede der en million ind på kontoenJysk mand troede, mailen var falsk: Så dumpede der en million ind på kontoen

'Du har vundet én million kroner'.

storybild

Quick skrabelod fra Dansk Tipstjeneste (Billede: Katrine Damkjær)

Det var budskabet i den mail, som en 80-årig mand fra Nordjylland modtog i sidste uge. I disse tider er det dog mere reglen end undtagelsen, at sådanne mails er falske, og det troede den nordjyske mand da også, at denne var.

Lotto-millionær scorer kvinder med disse to simple ord

Men han skulle blive klogere.

For selvom man sjældent skal stole på mails med lovning om millioner på kontoen, så stod Danske Spil faktisk som afsender på mailen. Det fik manden og hans kone til at tænke:

»Vi gik i to dage og sagde: 'Det er løgn. Hvornår kommer mailen, der siger, de har lavet en fejl hos Danske Spil?' Men den kom ikke, og lige pludselig stod der en million kroner på bankkontoen. Så troede vi på det, og så blev det fejret med en god flaske Amarone«, siger den glade vinder i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Danske Spil: Her er forklaringen på 254 forsvundne lotto-millioner

Den 80-årige mand har kun haft et abonnement på Keno i et halvt år, men mere skulle der altså ikke til, før et syvcifret beløb røg ind på kontoen. Keno er et spil fra Danske Spil, hvor der hver dag trækkes nye vindertal. Ægteparret har endnu ikke besluttet, hvad pengene skal bruges til, men en længere rejse og en ny bil har været oppe at vende.

Ellers vil de bare nyde, at de nu ikke behøver at vende hver en mønt, de bruger.

»Vi er jo begge pensionister og oppe i årene, så gevinsten har givet os ro. Det er en fantastisk dejlig ro at vide, at nu kan vi gøre det, vi har lyst til. Vi skal ikke tænke på penge mere, og det får mig til at føle mig meget heldig,« siger den nordjyske millionær.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Randers overlever i Superligaen efter...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx