Af - 30/11-16 13:51

Denne gave hader mange single-kvinderDenne gave hader mange single-kvinder

En ring, en ferie eller et luksusophold. Der findes mange dyre gaver, og dem skal du holde igen med, hvis jeres forhold ikke er modent nok viser en ny undersøgelse.

Bildstrecke im Grossformat »
Happn har lavet liste over de ti mest almindelige typer, som du højst sandsynligt er stødt på på deres dating-app. Klik dig gennem typerne her. Dette er uden tvivl en af de mest almindelige typer, du kommer til at støde på, når du dater online: de selvelskende spejlfotografer. Til deres forsvar kan man sige, at det ikke altid er så nemt at tage den perfekte selfie. Bungyjump, kajakroning, faldskærmsudspring, riverrafting, bjergbestigning – listen med ekstreme eventyr er lang, og intet lader til at være for spændende for denne person. Vær forberedt på at sætte dit liv på spil på den første date! Åh, du har sådan en bedårende baby! Det kan vel ikke andet end at få ens hjerte til at smelte? Men vent engang – barnet er ikke dit. Det er bare en rekvisit for dit nye datingbillede. Det virker jo slet ikke ubehageligt Vi er alle sammen stødt på denne sociale kamæleon, når vi har datet online. Vedkommende kan godt lide at gemme sig blandt andre på billeder, og det er helt umuligt at sige, hvem personen egentlig er. Hvem kan ikke lide at hygge sig med en hundehvalp, en hamster, et lam, en kobra eller hvorfor ikke den mest almindelige mulighed – især blandt mænd – en slimet fisk? I dette tilfælde er ansigtet ikke så vigtigt, men det er heller ikke det indre, der tæller. Det er faktisk bare kropsbygningen. Derfor hjælper det, hvis du er en bodybuilder – eller er helt tryg ved dine love handles – for at kunne bruge denne type profilbillede. Mørke og fjendtlige billeder i kombination med en livsfarlig attitude. Egentlig udstråler hele profilen bare "HOLD DIG VÆK". Så man kan faktisk undre sig over, hvad denne person i virkeligheden laver i en datingapp? En profil med udelukkende tegnede billeder har du højst sandsynligt også set på Happn. Men, selvom de fleste af os ville elske at date Snurre Snup eller Batman, så er det faktisk ikke den rette vej at gå, hvis du vil have mulighed for at møde den person, du lige er gået forbi på gaden. Profilen er fyldt med selfies fra træningscentret og løbesporet. Hvis du vil have denne persons opmærksomhed er du nødt til at kende til det bedste proteinpulver og den sidste nye cross fit-øvelse – ellers er du ude af løbet. Det lader til at være den perfekte crush, og kemien mellem jer er øjeblikkelig. Vedkommende siger helt sikkert romantiske ting som "Det har aldrig føltes sådan her før" og love dig guld og grønne skove – hvorefter han eller hun pludselig forsvinder ud i den blå luft.

Kilde: Happn.

Pakkerne kan være store eller små, tunge eller lette, og indholdet kan være dyrt. Julegaver kommer i mange forskellige former og farver, men det er ikke alle, der falder i lige god jord.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro en ny undersøgelse, som datingsiden for singler Partnermedniveau har udarbejdedet. Her har de spurgt deres danske medlemmer om deres holdning til julegaver fra deres dates.

Dette kæledyr gør dig mest attraktiv
Dette kæledyr gør dig mest attraktiv

Undersøgelsen viser, at de fleste ikke synes om at modtage en dyr gave inden for den første måneds dating.

Kun 12 procent af de mandlige singler svarer, at de synes, det er 'okay', mens endnu færre - kun syv procent af kvinderne svarer det samme.

Til gengæld svarer hele 33 procent af de kvindelige deltagere i undersøgelsen, er de er blevet gjort utilpas til mode ved at have modtaget en dyr gave for tidligt i et forhold.

Så til alle derude: Hold jer en smule tilbage med jeres gavmilde entusiasme i meget nye forhold - i hvert fald indtil næste jul!

Studie: Singlekvinder har lettere ved at få orgasme
Studie: Singlekvinder har lettere ved at få orgasme

Om undersøgelsen.

Undersøgelsen er lavet af datingsiden Partnermedniveau, og de har spurgt deres medlemmer. Medlemmerne består af 48 procent kvinder og 52 procent mænd, og 65 procent af deres medlemsbase er akademikere.

LÆS OGSÅ: 26-årig var sur over fyring - delte hævnporno med chefen på Facebook

LÆS OGSÅ: Paradise-deltager afslører: Jeg er single igen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
800 år gammelt dansk slot får vild...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx