Af Jeppe Elkjær Andersen - 08/12-17 10:35

Kvinde reddede 2-årig dreng fra alvorlig ulykke - det kom hun hurtigt til at fortrydeKvinde reddede 2-årig dreng fra alvorlig ulykke - det kom hun hurtigt til at fortryde

Et helt usædvanligt tricktyveri fandt onsdag sted på en rasteplads ved Nykøbing Falster, da en 33-årig kvinde skulle smide noget skrald ud.

storybild

(Billede: Nils Meilvang (arkiv). )

Episoden fandt sted onsdag 11.23 på Gaabensevej ved Nykøbing Falster.

Efter kvinden havde smidt sit skrald ud, satte hun sig ind i bilen og skulle til at køre videre.

Her så hun en bil, som skulle til at bakke. Umiddelbart bag den stod en lille dreng på 2-3 år - og det fik den 33-årige kvinde til at reagere hurtigt.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten for torsdag 7. december.

'Bag bilen stod en dreng på 2-3 år, og kvinden sprang ud for at redde drengen. En mand kom til og takkede mange gange for hjælpen med drengen,' skriver politiet i døgnrapporten.

'Da kvinden kom tilbage i sin bil, var der fjernet en taske med tøj og sko, toiletsager og en kuvert med et anseeligt kontantbeløb,' lyder det videre.

Vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Anders Mikkelsen fortæller til BT, at han ikke har oplevet et lignende tricktyveri før:

»Nej, det er ikke en model, vi har set før. Men vi har set mange andre former for distraktioner fra tyvene. Og alt kan bruges,« siger Anders Mikkelsen, der anser det, at bruge en ung dreng i et tricktyveri, for meget 'kynisk'.

»Men det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de snyder folk,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx