Af - 28/05-15 11:46

Yasmin barberer sig ikke: - Jeg føler mig MEGET sexetYasmin barberer sig ikke: - Jeg føler mig MEGET sexet

19-årige Yasmin Gasimova nægter at fjerne sine lange mørke hår nogen steder på kroppen. Men kan man være feminin, selvom man ikke barberer sig?

Bildstrecke im Grossformat »

Kan man være feminin med voldsom kropsbehåring? Den debat vil den 19-årige Yasmin Gasimova skabe. I et blogindlæg viser hun sin kropsbehåring frem, og fortæller åbenhjertet at hun aldrig fjerner hårene.

Den 19-årige kvinde stoppede efter sigende med at gå op i sin behåring allerede som 11-årig, fordi hun alligevel ikke følte, at det nyttede noget, nu hvor de voksede ud igen allerede kort tid efter, hun havde fjernet dem. For et år siden besluttede hun sig for at lade alting gro.

- Det er ikke skræmmende at være behåret. I et samfund, hvor det forventes, at kvinder barberer sig, skammer jeg mig ikke over at indrømme, at det gør jeg ikke. Sommetider trimmer jeg mine pubeshår, hvis jeg skal på ferie, men på en gennemsnitlig dag er mine armhuler og ben langhårede, skriver Yasmin Gasimova.

Hun vejer 115 kilo: Her er plus-size modellens første fotoserie
Hun vejer 115 kilo: Her er plus-size modellens første fotoserie

Hun skriver i indlægget, at hun føler sig mere fri, efter hun er stoppet med at fjerne hår - hun indrømmer dog, at hun ind i mellem plukker sine øjenbryn, og også kan finde på at fjerne andre hår i ansigtet, hvis de irriterer hende.

Det har årtier været en trend, ja nærmest naturligt, at man som kvinde barberer sig. Både benene, armhulerne og skridtet får en tur med skraberen et par gange om ugen. Men måske er der en modbevægelse på vej.

Yasmin Gasimova er nemlig ikke den første, der stiller sig frem og viser sin behårede krop frem. I april stod damemagsinet Feminas chefredaktør Camilla Kjems frem halvnøgen på forsiden og viste sine hår under armene frem - og i januar skrev Samvirke om, at langt flere kvinder lader hårene gro sammenlignet med 2009.

Proteinguru gør oprør: - Man kan godt være super fit uden en sixpack
Proteinguru gør oprør: - Man kan godt være super fit uden en sixpack

Derfor står chefredaktør frem med dusk under armene og silikonebryster
Derfor står chefredaktør frem med dusk under armene og silikonebryster

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Superliga-træner tager bladet fra...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx