Af - 23/04-15 19:28

Ny besked-app vil overhale SnapchatNy besked-app vil overhale Snapchat

DeeMe hedder den nye app, hvor du kan sende kreative billeder med beskeder til dine venner - næsten som et personligt postkort.

Bildstrecke im Grossformat »

Personlige beskeder med lækre billeder - det er, hvad den nye app DeeMe satser på. App'en giver dig mulighed for at være kreativ og sætte dit personlige præg på beskeder til dine venner. Du kan også gemme de billeder, du sender og modtager for dernæst at lægge dem ud på andre sociale platforme.

- Vi fik lyst til at lave en app, hvor du kan sende kreative og flotte beskeder. Der sendes så mange beskeder hver dag, så hvorfor ikke gøre dem endnu flottere, siger norske Frode Alver Nilsen, der en af grundlæggerne bag DeeMee.

App'en blev lanceret i for tre uger siden, og spreder sig nu ifølge grundlæggeren hastigt.

- Vi har haft stor succes de første par uger. Over 30.000 har allerede hentet DeeMe. Den hitter i Norge og Litauen, men vi kan også se, at det vokser i Tyskland, England og USA, siger Frode Alver Nilsen til metroxpress.

App'en er helt ny, og derfor kommer der løbende forbedringer. For eksempel kan brugerne forvente mange flere ikoner, skrifttyper og filtre i fremtiden.

DeeMe from DeeMe on Vimeo.

Ambitionen for DeeMe er at skubbe Snapchat af tronen.

- Målet er at blive mindst lige så store om Snapchat og Instagram. Snapchat kan virke lidt barnligt, så DeeMe henvender sig til den lidt mere modne målgruppe, der vil have lækker kvalitet.

Laver du kunst på Snapchat? Det her må være drømmejobbet!
Laver du kunst på Snapchat? Det her må være drømmejobbet!

App'en er endnu ikke udbredt i Danmark, men Social Medie specialist Nathalie Larsen har testet app'en for metroxpress.

- Du kan gøre beskederne super personlige, og det skal man ikke undervurdere. Du kan få det til at se lækkert ud med filtre og stickers, og det elsker brugerne. Funktionen med samtale og billeder er interessant, men det er ikke noget, vi ikke i forvejen har, siger Nathalie Larsen til metroxpress.

Om app'en ligefrem besejrer Snapchat, tvivler hun på:

- Snapchat er kæmpe stort. Det vil kræve, at folk begynder at flytte sig fra Snapchat, og det tror jeg, er svært at få dem til.

Model laver Snapchat-guide: Det betyder pigernes snaps i virkeligheden
Model laver Snapchat-guide: Det betyder pigernes snaps i virkeligheden

Instagram-sensation: Fræk bedstemor er mere populær end Medina
Instagram-sensation: Fræk bedstemor er mere populær end Medina

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx