Af - 04/11-15 18:03; Opdateret: 05/11-15 15:33

TV: 16-årige Silja og Stine fyrer 17.000 kr. af i H&M på femten minutterTV: 16-årige Silja og Stine fyrer 17.000 kr. af i H&M på femten minutter

De to teenagepigers Visa Electron-kort kommer på deres hidtil største opgave i morgen.

Omtrent 150 unge mennesker ligger lige nu i kø foran H&M på Amagertorv og Købmagergade i København. De første kom allerede mandag aften - og havde dermed udsigt til 63 timers kø, inden de bliver lukket ind i varmen.

De venter på at få lov til at købe en eksklusiv kollektion, som H&M har lavet i samarbejde med det franske couture-mærke Balmain. Kollektion bliver sat til salg i udvalgte H&M-butikker torsdag klokken 9.00.

TV: Teenagere sover tre dage i kulden for eksklusiv H&M-kollektion
TV: Teenagere sover tre dage i kulden for eksklusiv H&M-kollektion

Gymnasieleverne Stine Liv Herforth og Silja Lind lagde sig til rette i køen tirsdag eftermiddag for at blive lukket ind, som nogle af de første. For dem betyder det nemlig rigtig meget at kunne købe alt det, de har udset sig.

- Vi har regnet ud at vi kommer til at bruge 17.650 kr. tilsammen. Det bliver rimelig vildt at køre kortet i gennem, siger Silja Lind, der er spændt på at køre sit Visa Electron i gennem på sådan et højt beløb.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Hende og Stine Liv Herforth skal hovedsageligt købe tøj til dem selv, men også et par t-shirts til Siljas bror og en kammerat.

Pengene er for Silja Linds vedkommende surt opsparede fra hendes to fritidsjob, hvor hun knokler næsten dagligt, mens Stine Liv Herforth ikke har arbejdet så meget for dem.

- Min far er en gavmild mand, sådan kan man vist godt sige det. Silja har arbejdet, mens jeg har informeret min far om, at kollektionen kommer, siger Stine og griner.

Stine Liv Herforths vigtigste køb er en gallakjole, som realitystjernen Kylie Jenner for nyligt er set i. Kjolen står til 3.999 kr.

- Jeg synes, at det er fedt med kvalitet frem for kvantitet. Jeg føler mig flottere og bedre tilpas i tøj af høj kvalitet, hvilket ofte hænger sammen med prisen, siger Stine Liv Herforth.

Da Metroxpress møder pigerne onsdag, er der stadig mange timer, inden H&M åbner dørene, men taktikken er nøje planlagt.

- Vores taktik er at løbe ind og flå tingene ned af hylderne, for alle vil jo have det samme. Vi kommer med garanti også til at skubbe en lille smule. Det bliver hårdt, men det hele værd, siger pigerne.

Her er modeforskerens dom over Kanye Wests dyre tøjkollektion
Her er modeforskerens dom over Kanye Wests dyre tøjkollektion

Pigerne synes ikke køen har været slem. De har hygget sig i deres lille 'lejr', som de har slået op midt på Strøget i København


LÆS OGSÅ: Kim Kardashian fyldte 35: Se hvordan Kanye West fejrede sin tykke kone

LÆS OGSÅ: TV: Sådan gør Adidas dine næste sneakers endnu mere perfekte

LÆS OGSÅ: Ukendt Kunstner til Citybois: - I er et lorteband

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen vil ikke tale om det: 'Det...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Officielt: Ny klub præsenterer Zlatan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx