Af - 12/08-15 22:24

Dramatisk aften i Charlottenlund: Ambassadør i helikopter vælter storskærmDramatisk aften i Charlottenlund: Ambassadør i helikopter vælter storskærm

Onsdag aften kom en eller flere angiveligt lettere til skade under en tv-fremvisning hos den amerikanske ambassadør.

storybild

(Billede: Screendump)

Onsdag aften var flere fra den danske tv-branche samlet hos den amerikanske ambassadørs bolig i Charlottenlund. Det var starten på Copenhagen tv-festival, som kører de næste par dage.

Her skulle gæsterne se et afsnit af den populære tv-serie Homeland på en storskærm i baghaven. Og for virkelig at sætte prikken over i'et, så valgte ambassadør Rufus Gifford at møde op i en helikopter, men den kom for tæt på storskærmen og lufttrykket fra helikoptere væltede skærmen. Det skriver Thomas Heurlin blandt andet, der har delt et klip af episoden på sin Facebook-profil.

Her lyder det også:

'... det er den amerikanske ambassadør Rufus, som blærer sig i en helikopter i hans egen baghave, hvor vi er inviteret som gæster. Han lærte mig noget livsforandrende vigtigt: Det ER muligt at blære sig for meget!'

Nordsjællands Politi bekræfter hændelsen over for metroxpress:

- Vi har hørt om sagen, men ved endnu ikke, hvem helikopteren tilhører. Vi håber på snart at få flere informationer i sagen, siger vagtchefen.

Ifølge politiet skal der være flere tilskadekomne.

- Så vidt jeg har hørt, skulle der være et par stykker, som er kommet til skade, men jeg ved ikke om det er alvorligt, siger vagtchefen hos Nordsjællands Politi.

Klippet delt på metroxpress' Facebook-side er taget af Lars Damgaard Nielsen.

Han skriver også, at to er kommet lettere til skade, og at de er blevet behandlet for deres skader på hospitalet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx