Af - 12/09-13 11:59; Opdateret: 12/09-13 13:50

Ubåd med 120 kilo julepynt til salg på dba.dkUbåd med 120 kilo julepynt til salg på dba.dk

Annoncer på de særeste ting popper op på dba.dk, Den Blå Avis. Nogle af dem er de rene røverhistorier. Ifølge avisen er det helt i orden.

storybild

Annoncer på de særeste ting popper op på dba.dk, Den Blå Avis. Nogle af dem er de rene røverhistorier. Ifølge avisen er det helt i orden. Ubåden på billedet her er én af de falske annoncer. (Billede: dba.dk)

Hvor går man hen, hvis man vil sælge eller købe en ubåd? Hmmm...? Køb-salg-bytte-mediet dba.dk er et godt bud.

Og det er da også hér en mand ved navn 'johnny r'. prøver lykken:

- Da jeg står og skal flytte i beskyttet bolig ønsker jeg at sælge min Ubåd. Båden er købt på Ebay i 2004 efter et solidt måltid Chili Con Carne og ligger nu i min kolonihave på Amager. Båden indeholder komplet service til 127 personer og fungerer perfekt som festsal. Der er p.t. indrettet sauna i reaktoren. Der medfølger 120 kilo juleudsmykning. Fronten mangler efter en påsejling af en tysk badegæst af større kaliber, men kan let lappes.

LÆS OGSÅ: Eksplosion i ubåd: Besætning er indespærret

Sådan lyder salgsannoncen til den 154 meter lange og 13,9 tons tunge ubåd, som altså kan blive din for den nette sum à 20.000 kroner.

Eller kan den nu det? Ud fra kommentarerne under annoncen lader det til, at det hele skal tages med et gran alt. Og det er vel de færreste, der ikke kan læse johnny r's tyktmalede ironi, som skriger mellem linjerne.

Blandt andet skriver Martin A. følgende kommentar:

- Hej, jeg har en japansk kollega igennem Japan ToYoKumuHuma Corp., der har bedt mig om at reagere på denne annonce på DANSK. Han spørger, om den kan Paneres???

Eller Michael H., der vil vide:

- Carsten Ree - er der dig ????

En humoristisk reference til den tidligere ejer af Den Blå Avis.

LÆS OGSÅ: Sjællændere topper krejler-listen

Falske annoncer er i orden
Selv om salgsannoncen fra johhny r ikke har meget med virkeligheden at gøre, er det ifølge Den Blå Avis ikke et problem, at der florerer usande annoncer på deres site:

- Vi har eksempler på salgsannoncer med landsholdet og lokalpolitikere. Blandt andet havde vi Klaus Bondam til salg for et par år siden, siger Senior Manager hos eBay Classifieds Group, Simon Karsoe, til mx.dk.

Over for mx.dk oplyser Den Blå Avis, at de årligt selv opdager 25-30 falske annoncer.

- Med mindre annnoncernes indhold overskrider god moral eller god skik, så er det ikke et problem. Men overskrider det loven eller vores annonceringsregler, tager vi det af. Er det ovre i den mere sjove afdeling er det i orden med os. Det må gerne være sjovt at færdes på dba.dk, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Salah gik grædende fra banen: Hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx