Af - 10/03-16 12:33

37-årig dømt for at onanere i køen på Burger King i Slagelse37-årig dømt for at onanere i køen på Burger King i Slagelse

Mand fra Sydsjælland tog en spiller, mens hans ventede på sin mad. Nu er han dømt for blufærdighedskrænkelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Episoden fandt sted ved Burger King på Idagårsvej i Slagelse. Her onanerede den 37-årig, mens han bestilte burger og sodavand.

En 37-årig mand fra Sydsjælland er blevet idømt 14 dages betinget fængsel for at onanere foran en Burger King-ekspedient i Slagelse.

Det skriver Sjællandske.

Under retssagen, der i forgårs blev ført ved Retten i Næstved, sad manden anklaget for ikke bare én, men hele to gange, at have krænket en ung kvindelig medarbejders blufærdighed, mens han sad i sin bil og ventede på sin mad i drive in-køen til fastfood-restauranten.

Fedt, skrald og snavs: Her er Danmarks værste Burger King
Fedt, skrald og snavs: Her er Danmarks værste Burger King

Episoderne fandt ifølge Sjællandske sted 8. og 15. august 2014. Den 37-årige blev dog kun dømt for den ene af episoderne, da retten ved hjælp af overvågningsvideo fandt det bevist, at manden onanerede, da han fik sin mad udleveret.

Manden har under retssagen nægtet sig skyldig. Men har ikke kunnet afvise, at han besøgte restauranten på det pågældende tidspunkt, hvor episoden, som han blev dømt for, fandt sted, skriver avisen.

- Det lyder usandsynligt, men det kan ikke udelukkes, sagde manden ifølge Sjællandske fra anklagebænken.

- Jeg sad et privat sted - i min bil - og stoppede med det, jeg var i gang med, da jeg skulle have min mad, tilføjede manden, som ifølge den kvindelige ekspedients forklaring skulle have kigget på hende med et påfaldende blik, som hun straks studsede over.

- Jeg blev meget utilpas, så jeg gik til min manager og fortalte, hvad jeg havde været ude for, og at jeg så nogle onani-agtige bevægelser i bilen, sagde den kvindelige Burger King-medarbejder.

LÆS OGSÅ: McDonald's gjorde grin med Burger King: Se det geniale svar

LÆS OGSÅ: Fluer og fedtrander: Burger King får stor bøde for ussel hygiejne

LÆS OGSÅ: Stjernekok: Så let får du din McDonalds-burger til at smage fantastisk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rykkede ud til...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Tennis-direktør afviser...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx