Af Jeppe Elkjær Andersen - 03/12-17 23:10

Politiet advarer mod livsfarligt hærværk: 'Det kan være pokkers farligt'Politiet advarer mod livsfarligt hærværk: 'Det kan være pokkers farligt'

En bestemt type hærværk for politiet til at udsende en advarsel.

storybild

Politi og Beredskab i færd med at redde en hundehvalp op ad en brønd, hvor den var faldet i lørdag. (Billede: Mathias Øgendal)

Mindst to kloakdæksler blev lørdag fjernet i Ishøj ved København. En hundehvalp kunne have mistet livet, da den pludselig faldt ned i en af de åbne kloakker. Nu advarer politiet mod hærværket, der også kan være farligt for mennesker.

Omkring klokken 17.00 lørdag rykkede politi og beredskab ud til Vejlebrovej i Ishøj. Her var en lille hundehvalp, mens den blev luftet af sine ejere, faldet i en åben kloak, hvor dækslet var blevet fjernet.

Københavns Vestegns Politi mistænker, at der kan være tale om hærværk, da mindst to kloakdæksler var blevet fjernet i området - et af dem blev fundet i en busk.

Vagtchef hos Københavns Vestegns Politi Thomas Christensen fortæller til tv2.dk, at kloakdækslerne formentlig er blevet fjernet af andre end kommunens medarbejdere.

Kan være pokkers farligt

Politiet ser meget alvorligt på sagen, da et menneske potentielt kan falde i og komme slemt til skade.

»Det er jo stort nok til, at et menneske kan falde ned i. Det kan være pokkers farligt, især i mørket,« siger Thomas Christensen til mediet.

Hundehvalpen blev ved hjælp af beredskab og politi reddet op ad kloakken uden at være kommet væsentligt til skade.

Og det fik politiet til at gå på Twitter og glæde sig over, at hvalpen overlevede den dramatiske situation.

Har du bemærket fjernede kloakdæksler i og omkring Ishøj, så vil BT og metroxpress gerne høre fra dig. Skriv til 1929@bt.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Søren Pind går ind i betændt debat...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Michael Dyrby: Stop bureaukraterne
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx