Af nani - 20/01-15 13:58

Politi efterlyser traktor-tyve spottet på Google - i 2012Politi efterlyser traktor-tyve spottet på Google - i 2012

To tyve efterlyses af politiet i Sønderjylland, da de er fanget midt i ugerningen på Google Street View.

storybild

Her er et tyveri i fuld gang. (Billede: Google Street View)

To tyve i fuld sving med at stjæle en havetraktor i Rinkenæs blev fotograferet af Googles fotovogn til det såkaldte Street View.

Nu efterlyser Syd- og Sønderjyllands Politi de to tyve på baggrund af billederne fra Google, så offentligheden kan hjælpe med at identificere de to mænd.

Tyveriet foregik i Rinkenæs ved Gråsten ved højlys dag tilbage i 2012.

To mænd stjal 30. maj klokken 14.20 en rød Jonsered havetraktor, model LT 2217A, fra Smeden i Rinkenæs, Gl. Kirkevej 3, ved Gråsten.

Den kriminelle handling blev helt tilfældigt fanget på et billede i Google Street View, da fotovognen kørte forbi under tyveriet. Fotoet er dog først opdaget for nylig.

Fotoet viser to unge mørkhårede mænd tage havetraktoren. De er kørende i en sølvgrå Opel, som er efterspændt med en hvid kassetrailer.

Politiet har fået tilladelse af Google til at bruge billedet i efterlysningen af tyvene. Du kan selv klikke dig rundt på 'the crime scene' her.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner, der måske ved, hvem de to unge mænd er, eller som kan genkende bil eller trailer.

Vidner kan kontakte lokalpolitiet i Sønderborg på telefon 114.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx