Af Ritzau - 12/08-16 18:58

Politiundersøgelse af Carl Holst trækker udPolitiundersøgelse af Carl Holst trækker ud

Politiet har endnu ikke besluttet, om der skal rejses tiltale mod tidligere forsvarsminister Carl Holst (V).

storybild

Tidligere forsvarsminister Carl Holst (V) kommer til at vente et stykke tid endnu, før han får svar på, om der bliver rejst tiltale imod ham for hans tid som regionrådsformand. (Billede: Scanpix/Thomas Lekfeldt)

Tidligere forsvarsminister Carl Holst (V) kommer til at vente et stykke tid endnu, før han får svar på, om der bliver rejst tiltale imod ham for hans tid som regionrådsformand.

Det skriver JydskeVestkysten.

Carl Holst blev politianmeldt af regionen i november 2015, efter at Statsforvaltningen havde udtalt, at kommunikationsmedarbejder Christian Ingemann Nielsen på ulovlig vis havde hjulpet Carl Holst med at køre valgkamp i sommeren 2015.

- Vi efterforsker stadig, og jeg forventer ikke, vi er færdige før efter en række måneder, forklarer politiinspektør Steen Edeling fra Sydøstjyllands Politi til avisen.

JydskeVestkysten skriver, at Carl Holst ikke ønsker at kommentere sagen. Han henviser i stedet til sin forsvarer, advokat Karoly Németh.

- Jeg forventer heller ikke en snarlig afgørelse. Det bliver tidligst i slutningen af året, lyder det fra Karoly Németh.

Carl Holst gik af som forsvarsminister 29. september 2015. Det var dog ikke kun sagen om den regionsansatte, der forstyrrede Holsts virke som minister. Også polemik om et efterlønsvederlag fra Region Syddanmark fyldte meget.

Carl Holst er siden vendt tilbage til Folketinget som Venstres kirkeordfører og socialordfører.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx