Af - 25/02-14 20:33

Ejer af kontroversielt datingsite: Grimme må date grimme - accepter detEjer af kontroversielt datingsite: Grimme må date grimme - accepter det

Manden, der har skabt røre i de britiske medier på grund kritiske udtalelser om briternes udseende, svarer igen.

storybild

(Billede: Secret Diamond Club)

Det danske datingsite Secret Diamond Club er netop blevet lanceret i England. Det har skabt overskrifter i medierne og kritiske reaktioner blandt briterne. Især kommentarerne om de britiske kvinders udseende har stødt folket.

Nu uddyber han sine holdninger over for metroxpress.

- Jeg synes, de britiske kvinder er grimme. Og det er sandt, fastslår Gus Terkelsen, grundlæggeren af datingsitet, over for mx.dk

Dansk datingsite-ejer sviner briter
Dansk datingsite-ejer sviner briter

Terkelsen har til britiske medier sagt, at der er brug for datingsitet i landet - fordi der er så mange grimme kvinder, at multimillionærer har brug for hjælp til at sortere skønhederne fra alle de andre. Han mener dog ikke, det er det samme i Danmark.

Unge dater løs på smartphonen
Unge dater løs på smartphonen

- Danskerne er skønne. Det er utroligt, så stor forskel der er på lande, der ligger så tæt på hinanden. Måske er det fordi, der har været for meget indavl gennem generationerne i England. Så er de blevet grimme. Jeg ved det ikke. Jeg synes bare, de er kedelige, grå og ikke har stil, siger han.

Hvis folk bliver stødt af hans holdninger, synes han, det er helt acceptabelt.

Grimme kvinder skal lokke mænd på datingsite
Grimme kvinder skal lokke mænd på datingsite

- Jeg kan godt forstå, de synes, verden ville være et bedre sted, hvis det hele handlede om personlighed. Men de ved godt, det ikke er sådan. Det er derfor, de bliver sure. Jeg forholder mig bare til, hvordan verden i virkeligheden er. Det gør de ikke, forklarer han men indrømmer, at udtalelserne måske ikke var helt fornuftige i forhold til kropsbevidste unge.

Markant flere helt unge tyr til datingsites
Markant flere helt unge tyr til datingsites

Han er dog ikke bekymret for, at unge piger med lavt selvværd bliver ramt.

- Der er mange ubehagelige sandheder i verden. Piger skulle i stedet bruge noget tid på at arbejde på sig selv. Man skal bare acceptere, at man er, som man er. Hvis du er grim, er det ikke et problem. Kun hvis du bruger det på at prøve at tiltrække mænd. Så må du finde en mand som dig selv. Og hvis det er en grim, fattig hippie, så må det være sådan, konkluderer han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx