Af - 19/09-16 21:22; Opdateret: 19/09-16 21:36

Slagter skrev om hærværk på Facebook: - Nu er jeg selv blevet anmeldtSlagter skrev om hærværk på Facebook: - Nu er jeg selv blevet anmeldt

En slagterforretning i Fredericia blev i weekenden udsat for hærværk. Slagteren fik nok og skrev på Facebook, at han ville lave gerningsmanden til pølser - nu er han selv anmeldt.

storybild

(Billede: Frank Høeg Gregersen)

Slagterforretningen, Slagter Gregersen i Fredericia, har gennem ti år blevet udsat for hærværk to-tre gange om året. Det siger ejeren Frank Høeg Gregersen til Metroxpress.

- Jeg har bare fået nok, siger Frank Høeg Gregersen og fortsætter:

- Det er det samme som, at komme hjem og se, at der har været indbrud. Når jeg kommer til butikken, har jeg næsten bare lyst til at køre videre. Jeg er oprigtigt ked af det.

Slagterforretningen skrev på Facebook:

- Til dig der har overmalet vores vindue i butikken, kig op i højre hjørne, zoom ind og se det fine kamera. Vi har en god film af dig, skriver ejeren af butikken, der skriver, at de ikke vil anmelde det til politiet.

De skrev nemlig, at de ville gøre noget helt andet:

- Vi finder dig selv, tager dig ud bagved og stopper dig op i din egen tarm - for vi gider ikke jeres pis mere, skriver de.

Vred slagter til hærværksmand: Jeg slår dig ihjel og laver dig til pølser
Vred slagter til hærværksmand: Jeg slår dig ihjel og laver dig til pølser

Men ejer af Slagter Gregersen, Frank Høeg Gregersen, siger:

- Det er jo skrevet humoristisk. Jeg var sur og også ked af det. For jeg har haft forretningen i 15 år, og igennem de sidste ti har den været udsat for hærværk.

Frank Høeg Gregersen uddyber opslaget:

- Det var et brøl og et udråb om, at jeg er sur over, at det har kostet mig så mange penge. Indtil videre har det kostet over 60.000 kroner.

En masse penge, som er blevet brugt på at sikre butikken.

- Jeg er nærmest lige så godt sikret som en guldsmed med panserglas.

Ejeren har en klar fornemmelse af, hvem der begår hærværk mod butikken. Han mener, at det er en form for dyreaktivister.

- Alle må have en anden holdning end mig, men jeg kan ikke forstå, hvorfor der skal ødelægges noget. Jeg vil gerne diskutere med dem i stedet. Vi i butikken er dyrevenner - vi forhandler frilandskød. Jeg sørger for, at dyrene har haft et godt liv. De må komme med en bedre forklaring, siger han.

De mange års hærværk har gjort, at Frank Høeg Gregersen har følt sig nødsaget til at tage sagen i egen hånd, siger han.

- Jeg har følt mig tvunget til at investere i et overvågningskamera, som kan filme foran butikken. Og nu er jeg selv blevet meldt til politiet for trusler og ulovlig overvågning.

Og det er han selv blevet anmeldt til politiet for - sammen med en anmeldelse for trusler.

- Hvis jeg får en straf, så står jeg ved den. Jeg står ved det, jeg har gjort. Det er forskellen på os, siger han.

Frank Høeg Gregersen har dog ikke selv anmeldt hærværket til politiet.

- Jeg ved, at det ikke bliver prioriteret. De gode betjente, der er her i landet, er bebyrdet med mange andre vigtige opgaver. Det er ikke betjentenes skyld. Det må være politikerne, der får mere politi på gaderne, siger han.

En facebookbruger skriver til opslaget, at han ikke håber, at der hos Slagter Gregersen går 'De grønne slagere' i den. Til det siger Frank Høeg Gregersen:

- Jeg har faktisk puttet fileter på tilbud i næste uge, fordi jeg selv synes, det er humoristisk, afslutter han.

Lasse har Grød i hovedet: Nu åbner han 5. butik i Aarhus
Lasse har Grød i hovedet: Nu åbner han 5. butik i Aarhus

Her er de 10 lykkeligste jobs: Er dit med på listen?
Her er de 10 lykkeligste jobs: Er dit med på listen?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx