Af MARIA CHRISTINE MADSEN - 16/06-17 10:02

Stedfaren fortæller: Sådan har 4-årig det, efter hun blev bortført og misbrugtStedfaren fortæller: Sådan har 4-årig det, efter hun blev bortført og misbrugt

På trods af dét, som hun blev udsat for i den time, hun blev bortført fra sin børnehave, smiler en lille fireårig pige endnu og er glad.

storybild

(Billede: Alarm112midtjylland)

På trods af dét, som hun blev udsat for i den time, hun blev bortført fra sin børnehave, smiler en lille fireårig pige endnu og er glad.

Onsdag forsvandt en lille pige på fire år fra sin børnehave på Snogebæksvej i Aarhus V. Alle - både forældre og pædagogerne - begyndte straks at lede efter hende, men efter en times tid dukkede pigen selv op igen.

Hun smilede og var glad. Fortalte, at hun havde fået chokoladekiks af en mand, der havde løftet hende over hegnet og taget hende med fra børnehaven. Derefter fortalte hun, hvad manden yderligere gjorde ved hende, da de var alene i hans hjem. Det fik straks pigens forældre og børnehaven til at ringe til politiet og anmelde sagen.

Efter overgrebssag: Institutioner skærper opsyn med børn
Efter overgrebssag: Institutioner skærper opsyn med børn

I begyndelsen var sagen omgærdet af en del hemmelighedskræmmeri, men torsdag eftermiddag stod det klart, at en 33-årig formodet gerningsmand var blevet anholdt og sigtet for at have frihedsberøvet pigen og for at have udsat hende for flere former for sexovergreb. Blandt andet er han sigtet for at have voldtaget den lille pige og for at have haft anden kønslig omgang end samleje med hende.

Til Aarhus Stiftstidende fortæller den lille piges stedfar, at hun nu befinder sig i trygge rammer hos sin farmor og farfar.

»Vi forsøger at snakke stille og roligt med hende om episoden. Min steddatter er en meget åben og snakkesalig pige, så vi sidder her med facadesmil på og forsøger at holde humøret højt. I samarbejde med politiet forsøger vi at få så mange informationer ud af hende som muligt. For os er det vigtigt, at hun forstår, at hun er helt uskyldig og ikke har gjort noget forkert,« siger stedfaderen.

Sigtelse: Mand bortførte og forgreb sig på fireårig pige
Sigtelse: Mand bortførte og forgreb sig på fireårig pige

Han forklarer samtidig, at datteren aldrig kommer tilbage til Børnehuset Snogebæksvej. Ikke kun på grund af sagen, men også fordi familien i forvejen var ved at flytte.

Mest af alt er familien dog taknemmelige, fortæller han til Aarhus Stiftstidende. Taknemmelige over, at de stadig har pigen, og at hun endnu er glad, smilende og udadvendt. På trods af det, hun har været udsat for.

Til TV 2 Østjylland har stedfaderen tidligere fortalt, at pigen til ham forklarede, at hun havde mødt en mand, der havde været sød over for hende og havde nogle søde hunde, og så havde han givet hende chokoladekiks.

Kommune om bortført fireårig: Hun blev løftet over hegnet - vi beklager dybt
Kommune om bortført fireårig: Hun blev løftet over hegnet - vi beklager dybt

Men derefter gjorde han noget ved hende, som 'hun syntes var ulækkert', skriver TV 2 Østjylland.

»Jeg vidste ikke, at jeg kunne blive så rasende. Min allerførste tanke var, at jeg ville gå ud og få fingrene i ham, men gudskelov at jeg ikke gjorde det, for det ville ikke gavne nogen som helst,« siger stedfaderen til mediet.

Den 33-årige formodede gerningsmand blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Der oplyste hans forsvarsadvokat Bjarne Frøberg, at hans klient nægter sig skyldig og ikke ønsker at udtale sig i sagen. Han oplyste også, at den 33-årige mand har det psykisk dårligt.

Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx