Af - 09/10-16 18:38

DMI: Det grå vejr fortsætter, men der er håb forudeDMI: Det grå vejr fortsætter, men der er håb forude

Efterårsferien kan måske gå hen og blive helt okay.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du allerede godt træt af efterårsvejret, der på gråkolde dage som søndag, kun vækker nu forsvundne minder om septembers sol og høje humør? Så er du ikke alene.

Men du bliver nok nødt til at vænne dig til det. Ifølge DMI er der nemlig ikke meget at glæde sig over den næste uges tid.

DMI: Sådan bliver efterårsvejret
DMI: Sådan bliver efterårsvejret

- Den næste uges tid er der ikke meget sol. Det er en grå uge, vi er på vej ind i, hvor temperaturerne, som i dag, kun lige akkurat når op omkring de 10 grader, fortæller vagtchef hos DMI, Mogens Rønnebek.

Søndag og mandag kommer fortsætter bygerne, men fra tirsdag og frem mod weekenden, kan man ifølge DMI pakke regntøjet lidt længere væk, da det burde blive lidt mere tørt.

DMI slår fast: Så suverænt var september-vejret
DMI slår fast: Så suverænt var september-vejret

Der er dog håb forude, hvis du ønsker dig en lun efterårsferie. Således er der intet, der tyder på, at nattefrost bliver aktuelt foreløbigt. Nætterne kommer til fortsat at ligge på 5-8 grader. Men der er mere endnu.

- Der kunne godt komme et pust af varmere luft længere inde i oktober. Der er tendenser i prognoserne om 7-10 dage på, at vi godt kunne få lidt luft sydfra og måske bevæge os op på en 15 grader, siger Mogens Rønnebek og understreger, at der dog er usikkerhed i prognoserne, når man når så langt frem.

Har du til gengæld læst de tyske og britiske artikler om, at vi kunne være på vej mod noget nær den værste vinter nogensinde, kan du nu ånde lettet op. Der er nemlig intet, der tyder på, at denne vinter skulle blive noget udover det sædvanlige.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx