Af - 19/01-16 06:53

Tre-årige Villads glemte sin bamse i Sommerland: Så fik den sit eget eventyrTre-årige Villads glemte sin bamse i Sommerland: Så fik den sit eget eventyr

- Det er kanonflot af de ansatte. Det emmer af overskud, og min søn smilede over hele hovedet, siger moren, Mette Enemark.

Bildstrecke im Grossformat »

Villads glemte sin uundværlig tøjbamse i Djurs Sommerland, og da familien hentede 'Abekatten' to uger senere, havde de ansatte en særlig overraskelse til den tre-årige ejer.

De ansatte i Djurs Sommerland har fået en kæmpe stjerne i jysk mors bog efter sønnens glemte bamse fik en VIP-behandling af fornemmeste klasse. Bamsen havde nemlig 'hjulpet' de ansatte med alt fra at lave is til mad, og det hele blev dokumenteret i et brev til den tre-årige ejer.

Se de søde billeder fra bamsens eventyr øverst i artiklen.

I sommer var Mette Enemark sammen med sine tre sønner i Djurs Sommerland, men desværre kom de hjem uden den mellemste søn Villads' tøjdyr, Abekatten.

SJOVT GALLERI: Hotel gav piges glemte bamse VIP-behandling
SJOVT GALLERI: Hotel gav piges glemte bamse VIP-behandling

Drengen var i flere dage dybt ulykkelig over den glemte bamse, der ikke har andet navn end 'Abekatten,' som han normalt sover med om natten. Mor Mette havde ringet til forlystelsesparken, der kunne meddele at bamsen ventede på sin ejermand i Informationen.

Der gik dog 14 dage inden den lille familie fik lejlighed til at tage den lange tur til Djurs igen. Familien ikke bor særlig tæt på parken.

Det havde været en hård tid for den lille fyr.

- Villads er dybt knyttet til den, og bamsen følger ham overalt. De andre bamser kunne simpelthen ikke udfylde rollen. Han havde svært ved at sove om natten, siger Mette Enemark.

Derfor var det også en stor lettelse, da Villads endelig kunne hente Abekatten, der stod på en hylde sammen med et brev, hvor der stod 'til min bedste ven.'

Brevet gemte på en række billeder af Abekatten på eventyr. Tøjbamsen havde blandt andet styret rutchebanen og været en tur i Tarzanland. Men selv om den havde haft det sjovt, så havde den også savnet sin makker, den tre- årige Villads.

Det er ikke første gang, at de ansatte i den jyske forlystelsespark har givet et barn en god oplevelse. I sommer var det sket i håndfuld gange, og her har de ansatte sat i sving.

Ups: Hugh Jackman gav datter nøgenchok
Ups: Hugh Jackman gav datter nøgenchok

Målet er at vende en kedelig oplevelse til en positiv.

- Vi går efter at lave så mange magiske oplevelser for børnene som muligt, og når nogle glemmer en bamse og ringer efter den, så går vi i gang med at komme op med ideer, siger Pernille Duhont, der er operationsmanager i Djurs Sommerland.

De ansatte håber, at det kan virke som et plaster på de udsatte følelser af savn efter sin bløde kompagnon.

Minion-bamse redder 5-årig piges liv i fald fra tredje sal
Minion-bamse redder 5-årig piges liv i fald fra tredje sal

- Barnet har jo været superked af det, og så er det måske lettere at komme sig over oplevelsen, hvis man hører, at bamsen har haft det sjovt, men også har savnet barnet, siger Pernille Duhont.

LÆS OGSÅ: Du gætter aldrig hvad mor forvandler dræbt soldats uniform til

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx