Af - 05/09-16 20:36; Opdateret: 06/09-16 09:15

24-årige Jakob: Jeg har fået tatoveret en diamant på min p**24-årige Jakob: Jeg har fået tatoveret en diamant på min p**

Hva’ så Gulddreng, kan du stikke den? Jakob har noget helt særligt til modellerne.

storybild

'Diamonds are a girl’s best friend', var en af de sange, der var med til at udødeliggøre Marilyn Monroe. Om 24-årige Jakob Enevoldsen fra Middelfart havde Marilyn Monroe i tankerne, da han torsdag i sidste uge fik tatoveret en diamant på sin penis, melder historien ikke noget om.

- Men man siger jo, at kvinder elsker diamanter. Jeg kommer ikke til at give en dame en diamant på fingeren foreløbig. Nu har jeg fået tatoveret en på min p**, så kan de jo få diamanten andre steder, griner han.

STORT GALLERI: Her er Danmarks dummeste fuldemands-tatoveringer
STORT GALLERI: Her er Danmarks dummeste fuldemands-tatoveringer

Det startede med en håndfuld øl – måske lidt flere - og i kombination med sætningen ’Du tør ikke’ fra kammeraten Thomas - som egentlig var den af de to, der skulle tatoveres i torsdags - var Jakob Enevoldsens manddom kort efter udstyret med en diamanttatovering midt på skaftet.

Hvor mange karat er den på?

- Snakker vi om diamanten nu? Ha, ha. Nej, den er cirka på størrelse med en to-krone.

Er det her Danmarks sjoveste tatovering?
Er det her Danmarks sjoveste tatovering?

Selv om diamanten blev printet ind i den tynde hud under indflydelse af betydelige mængder alkohol, har han på ingen måde fortrudt. Tværtimod. Der er jo stadig plads til mere, og det skal udnyttes, griner Jakob Enevoldsen:

- Jeg skal have lavet en til ved roden. Den skal være tatoveret som en penisring med græske symboler.

Selv om de fleste mænd vil betakke sig for at lægge deres allerbedste ven under den hurtigthoppende nål, forsikrer Jakob Enevoldsen, at det (næsten) ikke gjorde ondt.

Er det her Danmarks dummeste og mest upassende tatovering?
Er det her Danmarks dummeste og mest upassende tatovering?

- Der var lige et enkelt sted, hvor det gjorde lidt ondt. Ellers kildede det faktisk de rigtige steder. Det var faktisk behageligt nok. Ha, ha, ha.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx