Af - 14/07-15 19:17

Har du set Rex? Svindlere lokkede ham fra hans ejereHar du set Rex? Svindlere lokkede ham fra hans ejere

Et par fra Lolland mistede mandag deres elskede schæfer Rex.

storybild

Har du set den fem måneder gamle schæfer Rex? Så kan du kontakte lokalpolitiet i Nakskov. (Billede: Privatfoto)

Har du set den fem måneder gamle hvide schæfer Rex?

Han blev stjålet fra sit hjem i går omkring middagstid af to kvinder, der bankede på familiens dør lidt uden for Nakskov på Lolland, De var iført helt sort/mørkeblåt tøj og udgav sig for at være fra Dyreværnet. Kort efter var kvinderne forsvundet med hunden.

- De forklarede, at de havde fået en anonym anmeldelse omkring vores hund, så de ville gerne se til vores schæfer-hvalp. De så både på maden, vores kat og vores anden hund og sagde, at alt så fint ud, men at de gerne ville tjekke den hos en dyrlæge for at være sikre, forklarer Martin Kristiansen, hvis kæreste lukkede de to kvinder inden for, imens han var på arbejde.

21 misrøgtede gravhunde reddet på Lolland
21 misrøgtede gravhunde reddet på Lolland

Sagen politianmeldt
I dag kan de ærgre sig over, at de lod kvinderne tage Rex med ud i deres bil uden at bede om et telefonnummer eller id-papirer.

- Hunden er registreret i mit navn, så de ringede til mig på arbejdet, og jeg kunne jo ikke andet end at stole på, at de var, hvem de udgav sig for. De sagde, at de ville køre hunden til en dyrlæge i Maribo, men de har slet ikke været hos en dyrlæge, siger Martin Kristiansen.

Sagen er nu politianmeldt, fortæller Martin Kristiansen, ligesom man har taget kontakt til Dyrenes Beskyttelse og Dansk Hunderegister, så hunden ikke kan sælges videre. I går aftes var parret ude og lede efter hunden, fordi nogen sagde, at de havde set den inde i Nakskov. Uden held.

- Vi har det meget dårligt. Min kæreste var lige vågnet efter en lur, så hun tænkte ikke lige over, at hun burde have fået noget telefonnummer eller id på dem. Hun blev taget på sengen, siger Martin Kristiansen, der altså gerne vil advare andre mod de to kvinder.

Minister vil fordoble straffen: Stor stigning i sager om dyremishandling
Minister vil fordoble straffen: Stor stigning i sager om dyremishandling

Udover at påstå at de kommer fra Dyreværnet, så kørte de i en hvid bil. Muligvis en Ford Focus.

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra lokalpolitiet i Nakskov, der ikke er vendt tilbage på vores henvendelser.

LÆS OGSÅ: Kan du stå for disse tiggende hundeøjne?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx