Af Bo Norström Weile - 24/09-13 08:48; Opdateret: 24/09-13 09:09

Mand slemt forbrændt - tændte ild i sengenMand slemt forbrændt - tændte ild i sengen

En ældre mand er blevet fløjet til Rigshospitalet. Hans tilstand er kritisk efter at være blevet forbrændt på 20 procent af kroppen.

storybild

En ældre mand er blevet fløjet til Rigshospitalet efter at være blevet forbrændt på 20 procent af kroppen efter en brand på et plejehjem i Viby. (Billede: Astrid Dalum/POLFOTO/arkiv)

En 73-årig mand fra Aarhus er fløjet til Rigshospitalet i kritisk tilstand på grund af brandsår på 20 procent af kroppen fra en brand på et plejehjem i Viby.

- Vi får en anmeldelse klokken 23.18 om en brand på Skovlundgårdsvej i Viby, siger pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum, til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Person indebrændt i lejlighed i Viborg

- Ilden er opstået i forbindelse med rygning i sengen, og da ilden har taget til, bliver sprinklerne i loftet aktiveret, siger han.

Den 73-årige mand var ved bevidsthed, da han blev fragtet ud af værelset og blev med det samme nedkølet af ambulancepersonalet.

Han blev umiddelbart efter kørt til det lokale syghus, men i nat vurderede man, at mandens tilstand var kritisk, og at det derfor var bedst at overføre ham til Rigshospitalets traumeafdeling.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Vigtig bro lukker i knap et halvt år:...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx