Af - 11/12-15 06:25; Opdateret: 11/12-15 06:56

Mor blev slået ned for øjnene af sine børnMor blev slået ned for øjnene af sine børn

En 27-årig mor blev onsdag slået ned i Helsingør.

storybild

(Billede: ARKIVFOTO)

En 27-årig kvinde og mor til to børn på halvandet og fire år blev onsdag eftermiddag ved 16.30-tiden overfaldet af tre unge mænd, mens hun som led i en leg ledte efter julenisser med de to børn ved beboelseskvarteret Blishøj på Vapnagård i Helsingør, skriver Helsingør Dagblad.

Mand ramt af flere skud i Valby - i kritisk tilstand
Mand ramt af flere skud i Valby - i kritisk tilstand

Ifølge offerets egen forklaring blev familien antastet af de tre unge, og pludselig slog den ene af dem hende i maven. Han beskrives som en fedladen person. Kvinden forsøgte forsøgte at forsvare sig mod yderligere slag fra gerningsmanden ved at selv at slå ud efter ham.

Dette fik ikke manden til at stoppe, og han slog hende igen. Han ramte i nyrerne og kvinden faldt om i smerte foran sine børn.

Debat: Er børnenes vinterstøvler på bussæderne i orden?
Debat: Er børnenes vinterstøvler på bussæderne i orden?

Herefter gennemrodene gerningsmændene hendes kommer, men fandt ikke noget af værdi og stak af fra stedet.

Efter overfaldet tog kvinden på skadestuen for at blive undersøgt for skader af overfaldet. Det viste sig, at hun havde pådraget sig en forstrækning af en muskel i den ene skulder, og hun tog hjem igen. Først fire timer senere anmeldte hun overfaldet til politiet.

Den sene anmeldelse, som der ikke er givet en forklaring på, har desværre forringet politiets chancer for at pågribe gerningsmændene, men der er håb om, at optrinnet er blevet filmet af et af Vapnagårds overvågningskameraer. Politiet er nu ved at undersøge den mulighed.


LÆS OGSÅ: Tommy arbejder 65 timer om ugen - alligevel bliver hans partner smidt ud af Danmark

LÆS OGSÅ: Voldsomt hærværk mod birketræer i Valby

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx