Af - 25/12-16 21:01

Politiet bekræfter: Emilie blev udsat for en forbrydelsePolitiet bekræfter: Emilie blev udsat for en forbrydelse

Der er nu ingen tvivl om, at der er fundet en forbrydelse sted i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden, bekræfter politiet.

Bildstrecke im Grossformat »

For første gang i knap et halvt år, siden Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station, kan politiet nu bekræfte, at den unge kvinde blev udsat for en forbrydelse.

BREAKING: Emilie Meng er fundet død
BREAKING: Emilie Meng er fundet død

Det står klart, efter man i går eftermiddag fandt hendes lig, fortæller efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn, på et pressemøde.

- Vi kan nu sige med sikkerhed, at hun har været udsat for en forbrydelse, uden at vi på nuværende tidspunkt kan komme nærmere ind på omstændighederne, siger han.

Obduktionen af Emilie Mengs lig er fortsat i gang, og derfor kan politiet endnu ikke sige mere om, hvad det er for en forbrydelse, der er foregået.

Politiet kan dog allerede nu sige, at liget sandsynligvis har ligget i søen i Borup, stort set lige siden Emilie Meng sidst blev set.

- Vi ved, at Emilie har ligget der igennem lang tid, og derfor formoder vi, at hun er blevet anbragt der kort tid efter, hun forsvandt - enten den 10. juli eller dagene derefter, siger Søren Ravn og fortsætter:

Politiet: Fundet af Emilie åbner op for nye muligheder
Politiet: Fundet af Emilie åbner op for nye muligheder

- Derfor er det vigtigt, hvis man ligger inde med viden, observationer eller iagttagelser, at man henvender sig til politiet. Det kan være, at man pludselig kan huske at have set noget på det tidspunkt, som man ikke bed mærke i dengang.

Efterforskningen af Emilie Meng har hidtil primært fundet sted i Korsør og omegn. Liget blev imidlertid fundet omkring 65 kilometer fra det sted, hvor hun sidst blev set i livet, hvorfor området i Borup hidtil har været helt uudforsket i forbindelse med sagen.

- I går sidst på eftermiddagen er der en hundelufter, som er ude ved området. Hans hund interesserer sig for et bestent sted ved et vandhul, og da man undersøger det nærmere, finder man et lig derude, siger Søren Ravn.

- Det er et sted, hvor der ikke kommer så mange mennesker, og det er formentligt tilfældigt, at der lige kommer en forbi med en hund, supplerer han.

Ved samme pressemøde fortæller politiinspektør ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, at han er optimistik i forhold til at opklare sagen.

Mindes i dag: - Kom og tænd et lys for Emilie
Mindes i dag: - Kom og tænd et lys for Emilie

I mellemtiden opfordrer han pressen såvel som borgere om at lade Emilie Mengs familie sørge i fred.

- Vil gerne appellere til, at alle husker på, at Emilie Mengs familie har været udsat for et kolossalt pres igennem lang tid. Jeg vil gerne henvise til, at pressen og omgivelserne udviser anstændighed og giver familien den ro, de har brug for, siger han.

LÆS OGSÅ: Emilies hjerteveninde deler rørende Instagram-foto: 'Mangler dig mere og mere'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Salget af ejerlejligheder tager 'et...
bt.dk
På vej til at blive historisk: Dansk...
bt.dk
Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Den ukendte verdensstjerne: Mød...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx