Af - 22/09-16 22:50

Familiefar banket bevidstløs i København: - Lige nu kan jeg ikke forestille mig en bytur igenFamiliefar banket bevidstløs i København: - Lige nu kan jeg ikke forestille mig en bytur igen

31-årige Martin havde været til polterabend, da han kom i karambolage med seks unge mænd.

Bildstrecke im Grossformat »

Det startede som en hyggelig aften, da den 31-årige familiefar Martin Dyrving var ude og fejre vennen til dennes polterabend.

Men den glædelige aften i gode venners lag endte med en tur på skadestuen. Martin Dyrving blev nemlig brutalt overfaldet af en grupp yngre mænd.

Selv husker familiefaren kun, at seks store drenge kastede en tom Gajol-flaske efter ham, hvorefter han vendte sig om for at sparke den tilbage til dem. Efterfølgende eskalerede det. Et øjenvidne oplevede heldigvis hele episode på nærmeste hold.

Til Ekstra Bladet fortæller den anonyme person, at en af drengene fra gruppen blev ophidset over, at Martin Dyrving sparkede flasken tilbage, hvorefter en diskussion opstod.

Far blev jaloux på datter: Tævede hende ihjel med et bat og brændte liget
Far blev jaloux på datter: Tævede hende ihjel med et bat og brændte liget

- Drengens venner kommer til, og de virker aggressive og klar på at slås, siger øjenvidnet til Ekstra Bladet og forklarer, hvordan familiefaren blev sparket i ryggen og i maven, og til sidst fik et slag i hovedet, der slog ham ud. Han mistede bevidstheden.

Selvom Martin Dyrving ikke selv husker episoden, er han selv og familien i chok:

- Lige nu kan jeg ikke forestille mig en bytur igen. Jeg er ikke slagsbror, og jeg var jo bare ude for at fejre min ven.

Familien har anmeldt hændelsen og Københavns Politi efterforsker sagen.

Hændelsen skete ved Nørreport Station foran 7-Eleven i tidsrummet 03.50-04.10 natten til søndag. Familien beder alle, der har set eller hørt noget, om at henvende sig:

TV: Her bliver handicappet pige banket til blods i lufthavn
TV: Her bliver handicappet pige banket til blods i lufthavn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx