Af - 31/08-16 09:11; Opdateret: 31/08-16 09:52

KLUMME: Sådan giver du din partner erotisk massageKLUMME: Sådan giver du din partner erotisk massage

Miss Felicity deler ud af sine erfaringer.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix)

Miss Felicity fra missgrey.dk har lavet dagens klumme:

Kære læsere,

Efter mere end et år i et fast forhold, er mit og Mr. Boyfriends forspil gået hen og blevet en anelse rutinepræget. For i en travl hverdag er det altså bare nemmere at holde fast i de tricks, vi kender og ved, der virker.

Men da Mr. Boyfriend for nylig havde fødselsdag, besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget særligt på lagnerne i dagens anledning.

LÆS OGSÅ: Prøv det her som forspil, næste gang I er ude at spise!

Jeg surfede derfor rundt på Sinfuls hjemmeside for at finde lidt inspiration til at give ham en sexet fødselsdagsgave. Efter et stykke tid kom jeg frem til, at det kunne være frækt at overraske ham med en erotisk massage.

Efter en vellykket session med Mr. Boyfriend, tænkte jeg, at jeg ville dele et par tips og tricks med dig. Jeg ved nemlig, at det kan være en lille smule udfordrende at komme i gang.

5 gyldne regler du skal kende om erotisk massage

Inden du går i gang, er det vigtigt at vide en lille smule omkring, hvad det vil sige at give din partner en erotisk massage. Da jeg har en uddannelse, som gør, at jeg ved en del om massage som behandlingsform, kender jeg også til en række grundlæggende principper fra massagens verden.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk

På baggrund af den viden, giver jeg dig her fem gyldne regler, som jeg mener, du skal kende, inden du giver dig i kast med at udføre en erotisk massage.

1. Spis en lille snack, før I går i gang
Start eventuelt ud med at spise en lille snack inden massagen, da det er med til at gøre modtageren tilpas afslappet. Samtidig får du som giver en lille smule til at styrke blodsukkeret på. Med de helt rigtige fødevarer kan du ligeledes booste sexlysten hos både dig selv og din partner.

2. Sørg for, at rummet har den rigtige temperatur
Da den erotiske massage er lig med nøgenhed, er det vigtigt at sørge for, at ingen af jer kommer til at fryse. Derudover skal der heller ikke være for varmt. Under en erotisk massage er den ideelle rumtemperatur derfor omkring 25 grader.

LÆS OGSÅ: Når parforholdet går fra nyforelsket til hverdagen

3. Skab en lækker stemning
Da formålet med den erotiske massage er at sætte gang i din og din partners sexlyst, er stemningen altafgørende. Det er altså forskelligt, hvad der skal til for at skabe den helt rette atmosfære.

Dog kommer du langt med et rum med en dæmpet belysning eventuelt i form af stearin – eller duftlys samt en playliste med noget afslappende musik. Husk også at slukke jeres mobiltelefoner, så I ikke bliver forstyrret undervejs.

4. Hav fokus på komfort for begge parter
Det er vigtigt, at I begge to har det behageligt hele vejen igennem. Derfor er det vigtigt, at du fokuserer på at udføre den erotiske massage et sted, hvor du som giver ikke skal ud i nogle uhensigtsmæssige stillinger for at kunne komme til at massere din partner.

Derfor er min anbefaling at arrangere nogle håndklæder og bløde puder i sengen. På den måde er begge parter på et blødt underlag med masser af plads, så giveren har gode muligheder for at komme til hele vejen rundt om modtageren.

5. Vælg den helt rigtige massageolie
Til forskel fra en almindelig massage skal en erotisk massage være forførende og sensuel. Derfor er det ikke særlig sexet at diske op med en sportsmassageolie fra Matas. Samtidig skal massageolien have en god glideevne uden at klistre for meget.

Sådan udfører du en erotisk massage

Når du har ovenstående ting på plads, er du klar til at komme i gang med at udføre den erotiske massage. Men inden da får du lige nogle tips med på vejen i forhold til, hvordan du kan gøre det.

Start oppefra og bevæg dig nedad

Udfra min erfaring med erotisk massage vil jeg anbefale dig at starte oppefra og arbejde dig nedad.

Begynd med at massere din partners hovedbund med fingerspidserne, som du kører rundt i små cirkulære bevægelser.

Herefter kan du gå i krig med ansigtet, hvor du bevæger begge tommelfingre i en glidende bevægelse fra modtagerens næse, langs kindbenene og om til ørerne. Brug eventuelt samme teknik omkring panden. Afslut ansigtsmassagen med at massere din partners tindinger med et let tryk, hvor du igen bevæger dine fingerspidser i små cirkler.

Efterfølgende kan du kaste dig over massagen af din partners krop. Start gerne ud med nakke og skuldre, mens modtageren ligger på maven. Derefter kan du bevæge dig videre til armene og ryggen. Massér gerne lår og ben, inden du beder din partner vende sig om. Du har nu adgang til at massere din partners overkrop. Giv gerne brystkassen en god omgang, før du bevæger dig nedad mod kønsdelene.

Hvis du vil massere benene foran, så gør dette, inden du kommer for godt i gang med de mere intime kropsdele, da de bliver glemt, hvis du først er kommet godt i gang med kønnet.

Variér dine teknikker

Husk på at en erotisk massage handler om at stimulere din partner seksuelt. Hav derfor fokus på at massere med lette tryk og bløde strøg.

Udnyt massageoliens glideevne og lad dine hænder arbejde sig rundt på din partners krop. Brug gerne hele håndfladen over større arealer som ryg og lår. Pas på med at trykke for hårdt, da det kan gøre ondt på din partner. Arbejd gerne nogle kærlige kys og forførende kærtegn indimellem dine massagegreb.

Hold øje med din partners reaktioner

Undervejs er det vigtigt at holde øje med, hvordan din partner reagerer på din behandling. Hvis vejrtrækningen er dyb og tung er det en indikation på, at personen er afslappet og veltilpas. Hvis din partner holder vejret, spænder personen op i sine muskler, hvilket kan være en indikation for, at du presser for hårdt.

Massér nedefra og op mod hjertet

For at give din partner en god oplevelse under den erotiske massage, kan det være en rigtig god idé at massere nedefra og op mod hjertet. På den måde hjælper du kroppen med at lede affaldsstoffer væk fra muskulaturen.

Husk det kun er fantasien, der sætter grænser

Fordi der er tale om en erotisk massage, så husk at give din partner nogle kærlige kys og frække kærtegn undervejs 😉 Personligt har jeg god erfaring med at afslutte med et blowjob.

Jeg håber, at du (og din partner) får gavn af denne guide. Har du spørgsmål til at give en erotisk massage, kan du sende mig en mail på: mf@missgrey.dk

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du huske at slikke din mands 'kronjuveler'

LÆS OGSÅ: KLUMME: Jeg HADER denne sexstilling

LÆS OGSÅ: KLUMME: Sådan fik jeg den VILDESTE orgasme nogensinde

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du slikke din mand i numsen under sex

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor strejker min fisse, når jeg har sex med min kæreste

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

48-årig dansk direktør død efter...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx