Af Katrine Frederikke Wandrup - 18/07-17 22:01

Alex døjer med ungt forældrepar: 'De stjæler, mens deres børn venter i bilen'Alex døjer med ungt forældrepar: 'De stjæler, mens deres børn venter i bilen'

Brugsuddeler i Stevnstrup Alex Bach er rigtig træt af et dansk par, som har besøgt hans butik nogle gange i ferieperioden. De kommer nemlig og samler en masse varer sammen fra butikken – og går uden at betale for dem.

storybild

Arkivfoto (Billede: Katrine Emilie Andersen)

Parret udnytter, at Dagli'brugsen ikke har den store bemanding om aftenen i ferieperioden og er derfor flere gange kommet i butikken mellem klokken 18 og 21, skriver Randers Amtsavis.

De er stukket af med varer til en værdi af omkring 10.000 kroner, oplyser Alex Bach, som har set forbryderne på butikkens videoovervågning flere gange.

»Parret har simpelt hen bakket bilen hen og er så rendt ind og ud med varer. Det er godt nok frækt. Men det værste er næsten, at der sidder børn på bagsædet af bilen, mens det sker. Det ser ud til, at det er et etnisk dansk par, og i et af tilfældene har der været en ældre dame med, som jeg tænker kunne være kvindens mor. Hun har så aktiveret børnene på bagsædet og sørget for at holde dem hen, mens der blev læsset stjålne varer ind i bilen,« siger Alex Bach til avisen.

I forhold til hvilke varer parret rapser, har de ikke nogen bestemt smag. De har nemlig taget alt fra campingudstyr til en billig flaske Verdi, som ellers kan købes for den nette sum af 25 kroner per flaske.

Derfor har Alex Bach nu efterlyst det unge par på den lukkede Facebook-gruppe ’Alle os fra Stevnstrup’, hvor folk glædeligt tilbyder deres hjælp. Dog har Alex Bach ikke turdet dele overvågningsbillederne af parret, fordi han tidligere har haft problemer med at have delt sådanne billeder – for det er ulovligt.

Dog er der en beskrivelse af de to personer, og brugsuddeleren har en god fornemmelse af, at lokalsamfundets øjne står på stikle.

Parret er meldt til Østjyllands Politi, som oplyser til Randers Amtsavis, at de efterforsker sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin var på hyggelig tur i skoven:...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Superligaens største stjerne tordner:...
bt.dk
Populær tv-vært beskyldt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx