Af - 12/02-16 12:46; Opdateret: 12/02-16 13:03

10 vilde nyheder på vej: Her er sommerens nye is10 vilde nyheder på vej: Her er sommerens nye is

Svensk medie har afsløret, hvilke is der er på vej til forbrugerne i Sverige. De er fra samme firma, der leverer til Danmark.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du er til peanut butter og røde bær, så går du en stor sommer i vente.

Det ser nemlig ud til at blive de to smage, som de danske forbrugere for alvor skal stifte bekendtskab med i frysediskene i 2016.

Den svenske avis Aftonbladet har netop afsløret, hvilke nye is, der er på vej til svenskerne, og da de er fra GB Glace - den svenske pendant til Frisko - peger alt på, at det er præcis de samme is, vi får i Danmark.

Denne klassiske is bliver mindre i år
Denne klassiske is bliver mindre i år

Blandt de mest interessante er Oreo Sandwich og en ny Ben & Jerry's-variant, som nok skal lokke mange slikmunde ned til kioskerne og isboderne.

Desuden har Magnum igen fornyet sig, og på en eller anden måde formået at få proppet endnu flere dejlige kalorier i deres is.

GB Glace og Frisko deler logo og er ejet af det enorme konglomerat Unilever. De to datterselskaber sidder på størstedelen af det nordiske is-marked.

Metroxpress har kontaktet Frisko i forbindelse med artiklen for at få bekræftet, om det er de samme nyheder, som rammer Danmark. De vil kun bekræfte, at de har fastlagt sig på årets nyheder, og henviser til en medarbejder, som endnu ikke er vendt tilbage til os.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Carøe til 'Gamle' Hansens bisættelse:...
bt.dk
Vegetarer kan mangle kritisk vitamin:...
bt.dk
'Gør Facebook dig i dårligt humør?...
bt.dk
To unge fra bandemiljøet får 13 års...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx