Politiet sigter hovedmistænkt i pokersag om millionerPolitiet sigter hovedmistænkt i pokersag om millioner

Københavns Politi har sigtet en tredje person i pokersagen, der omhandler snyd formillioner. Personen er den pokerspiller, der hele tiden har været betragtet som hovedmistænkt i sagen.

storybild

Københavns Politi har sigtet en tredje person i pokersagen, der omhandler snyd for et tocifret millionbeløb. Personen er den danske pokerspiller i 30'erne, som metroxpress tidligere har beskrevet som værende hovedmistænkt i sagen.

- Vi valgte for to uger siden at sigte en tredje person i sagen. Personen er sigtet for databedrageri, og det er ham, vi betragter som hovedmistænkt, siger Torben Koldborg Frederiksen, der er politikommissær i afdelingen for økonomisk kriminalitet i København.

Ved du noget om sagen? Skriv til bnw@mx.dk eller cha@mx.dk - Tak.

Politiet sigter to personer i pokersag om millioner
Politiet sigter to personer i pokersag om millioner

Over for metroxpress fortæller Torben Koldborg Frederiksen, at den hovedmistænkte er sigtet for at have installeret en trojansk hest på de forurettedes computere.

- På den måde har han kunnet se de andres kort, når de spillede poker mod hinanden, siger han og understreger, at sigtelsen går på, at pokerspilleren på den måde har tilegnet sig et topcifret millionbeløb.

Pokersagen om snyd for millioner begyndte at rulle, efter metroxpress den 9. december 2014 som det første medie kunne fortælle, at nære venner til den hovedmistænkte stod bag den opsigtsvækkende anmeldelse til politiet.

Den nære relation mellem de forurettede og den hovedmistænkte bekræftes nu af politiet:

- Vi har ingen grund til at tro, at vilkårlige pokerspillere kan være blevet snydt. Det er vores opfattelse, at der har været en form for forbindelse mellem de forurettede og den hovedmistænkte i sagen, siger Torben Koldborg Frederiksen.

Over for BT fortæller politikommissæren, at der er 'beslaglagt et større millionbeløb i sagen'. Dette ønsker han dog ikke af efterforskningsmæssige årsager uddybe. Heller ikke over for metroxpress.

Danske Spil om Pokersagen: Den ryster hele pokerverden
Danske Spil om Pokersagen: Den ryster hele pokerverden

Til BT siger hovedmistænktes advokat, Peter Blinkenberg, at hans klient nægter sig skyldig:

- Sigtelsen er baseret på en overfortolkning af nogle lydoptagelser af en samtale, som anmelderne har haft med min klient. De forsøger at få ham til at indrømme noget, han ikke har gjort, men han siger ikke noget som helst, og det har man brugt som grundlag for at sigte ham, lyder det.

Ved du noget om sagen? Skriv til bnw@mx.dk eller cha@mx.dk - Tak.

Den 30-årige hovedmistænkte har siden december, hvor sagen blev offentlig kendt, skiftet advokat. Dengang blev den nu sigtede repræsenteret af advokat Asser Gregersen fra advokatfirmaet Stagetorn Wenzel Lund Poulsen, som dengang over for metroxpress ligeledes bedyrede sin klients uskyld.

- Min klient nægter sig skyldig. Det er derfor også min opfattelse, at der hverken er tale om tab eller snyd i det hele taget, men under alle omstændigheder er påstande om to- og trecifrede millionbeløb helt uden hold i virkeligheden, skrev han i en mail.

Der er nedlagt navneforbud i sagen, hvorfor den hovedmistænkte pokerspiller ikke nævnes ved navn.

Politiet forhindret i afhøring i pokersag om million-snyd
Politiet forhindret i afhøring i pokersag om million-snyd

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx