Af - 09/05-14 08:50; Opdateret: 09/05-14 09:11

Kender du Kirsten? 42 år gammel vielsesring savner sin ejermandKender du Kirsten? 42 år gammel vielsesring savner sin ejermand

En vielsesring med inskriptionerne '20-05-1972' og 'Kirsten' er dukket op. Nu forsøger manden, der fandt den i en bukselomme, at få fat i ejermanden.

storybild

At sortere tøj er sjældent det mest ophidsende i verden.

Men for Philip Christoffersen tog netop den aktivitet i går en ganske uventet drejning, da han i lommen på et par blå jeans, han ikke har brugt i et stykke tid, fandt en ring.

Nu dukker der igen uåbnede breve op - 45 år forsinket
Nu dukker der igen uåbnede breve op - 45 år forsinket

Og ikke bare en hvilken som helst ring, viste det sig: Ringen bar nemlig inskriptionerne '20-05-1972' og 'Kirsten', og Philip Christoffersen er derfor kommet frem til, at ringen må tilhøre denne Kirstens ægtemand – der vel at mærke tilsyneladende har 42-års bryllupsdag om halvanden uge.

Han er ikke helt sikker på, hvordan han er kommet i besiddelse af ringen.

Sabrina fandt kvinde på Facebook der havde tabt vielsesring
Sabrina fandt kvinde på Facebook der havde tabt vielsesring

- Men jeg tror måske, at jeg har set den ligge på jorden udenfor på et tidspunkt, og så bare samlet den op, lagt den i lommen og ikke tænkt videre over det. Nu, et år senere eller sådan noget, vil jeg så smide bukserne til genbrug og opdager denne her ring, fortæller han til mx.dk.

- Jeg ved ikke, om den stammer fra min bekendtskabskreds eller om den tilhører helt fremmede personer, tilføjer den 23-årige journalistpraktikant på Kristeligt Dagblad.

Svend Åge var væk i fire dage: Han blev fundet i S-tog
Svend Åge var væk i fire dage: Han blev fundet i S-tog

Han vil meget gerne levere ringen tilbage til dens ejermand – og gerne inden bryllupsdagen den 20. maj. Indtil videre har han dog ikke fået nogen henvendelser om, hvem der har mistet ringen, selv om han har skrevet et opslag om sagen på Facebook, som i skrivende stund er blevet delt 132 gange.

Kender du Kirsten og hendes ægtemand, der blev gift for snart 42 år siden? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan sende os en mail ved at klikke her.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kioskejer sigtet for grov vold: Slog...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Lavede kæmpe brøler mod Messi:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx