Af - 23/06-16 15:42

Politi om knaldende studenter midt i København: -Vi når sjældent frem i tidePoliti om knaldende studenter midt i København: -Vi når sjældent frem i tide

Se tv-klippet her.

Her er det syn, der mødte den 20-årige Sol Xenia på vejen hjem fra byen natten til onsdag. Metroxpress har fjernet lyden fra klippet, da kvinden undervejs siger et drengenavn, der formentlig tilhører hendes partner. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Natten til onsdag dyrkede et sæt nyslåede studenter sex ved Kongens Nytorv. Københavns Politi beretter om, at sex i det offentlige rum er en tilbagevendende tendens, når varmegraderne lægger op til det.

Ved 02-tiden natten til onsdag fandt den 20-årige Sol Xenia et opsigtsvækkende syn lige op og ned af Det Kongelige Teater, der ligger på Kongens Nytorv i hjertet af København.

Se videoen af den opsigtsvækkende begivenhed i toppen af artiklen.

Det var en mandlig og en kvindelig student, der dyrkede sex op af den 267 år gamle kulturhøjborg. Imens så tre af deres studenterkammerater til, beretter den unge kvinde, der var på vej hjem fra en cocktailaften med nogle venner.

TV: Her dyrker studenter sex på åben gade i København
TV: Her dyrker studenter sex på åben gade i København

Københavns Politi har ikke fået en anmeldelse af optrinnet foran Dronningeindgangen på Det Kongelige Teater, men genkender tendensen til, at flere rykker lagengymnastikken udenfor i sommermånederne.

- Det er ikke ulovligt at have sex i det fri, man må bare ikke støde andre undervejs. Hvis man gør det lige ved Kongens Nytorv, så kan man næsten ikke forvente andet, forklarer Steen Hansen, pressemedarbejder ved Københavns Politi til metroxpress.

Politikredsen modtager ikke mange anmeldelser fra borgere, der føler sig krænket, men når de går, så når betjentene sjældent at få grebet de kåde friluftsentusiaster på fersk gerning.

Seks ting du skal have prøvet, inden du bliver student
Seks ting du skal have prøvet, inden du bliver student

Når det sker, så er det som regel i grønnere omgivelser end på de rå brosten, men fælles for stenbro og grønsvær er, at optrinnet typisk er temmelig hurtigt overstået.

- Vi når sjældent frem i tide, i sagens natur, siger Steen Hansen fra Københavns Politi til metroxpress.

Forleden berettede Landbrug og Fødevarer, at to ud af 34 eller knap, seks procent dyrker sex i det fri. Det viser en ny undersøgelse, som interesseorganisationen har fået foretaget.*

Nye studenter kræver mere luksus på køreturen
Nye studenter kræver mere luksus på køreturen

Ifølge rundspørgen, så er det navnlig de 18-34-årige der trækker op i gennemsnit, og tager hyrdetimen under fri himmel. Her er det nemlig hver tiende, der har knaldet udenfor.


LÆS OGSÅ: Så meget GRATIS kan du få med din studenterhue

LÆS OGSÅ: Studerende: Sabbatår mindsker frafaldet på uddannelserne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx