Af Jesper Larsen - 11/08-17 11:40

34-årige Hans efterlyser: Hvem vil købe min lyserøde Opel Kadett fra 1978?34-årige Hans efterlyser: Hvem vil købe min lyserøde Opel Kadett fra 1978?

Bilen er næsten gennemrenoveret, og så er den endda registreret som veteranbil.

storybild

Man behøver faktisk ikke købe biler i millionklassen for at få folk til at vende hovedet efter en, når man kommer trillende i sin øse. Det er 34-årige Hans' Opel Kadett fra 1978 et godt bevis på. For selvom den 'kun' koster 30.000, så sørger farven for, at den vækker en masse opmærksomhed på vejene.

Men ifølge Hans, er farven både bilens velsignelse og forbandelse.

- Farven er det, der gør bilen speciel, men det er også det lyserøde, der gør bilen svær at sælge, siger 34-årige Hans Bremholm grinende om sin veteranbil, som han har sat til salg på DBA, til DBA Guide.

At bilen endte med den særprægede pink farve var dog lidt af et tilfælde. Han ville gerne renovere bilen, men da en lakering hurtigt kunne løbe op i flere tusinde kroner, spurgte han en ven, om han kunne hjælpe.

- Jeg ringede til en kammerat, der maler biler og spurgte ham, om han havde noget maling, jeg kunne få gratis. Min kammerat svarede, at han havde 6 liter lyserød maling, som alligevel ikke skulle bruges, så dem kunne jeg få gratis, fortæller 34-årige Hans fra Gørlev, som ligger i Nordvestsjælland.

I den tid han har arbejdet på at bringe bilen tilbage til fordums styrke, er han blev drillet en hel del af sine venner, der synes farven er fimset, og derfor har han sat et lille PS ind i bunden af sin annonce.

- Gennem hele instandsættelsesprojektet har jeg postet billeder af bilen på Facebook, og hver eneste gang er der kommet hentydninger til, at den appellerer mest til homoseksuelle mænd og alt sådan noget pjat, fortæller Hans og tilføjer:- Jeg har derfor tilføjet mit PS af frygt for, at min annonce skal drukne i fjollede kommentarer.

Du kan se hele anonncen HER.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx