Af - 10/12-15 17:53

22 ting vi ønskede os til jul i 90'erne22 ting vi ønskede os til jul i 90'erne

#ThrowbackThursday: Det var ikke en rigtig jul, hvis man ikke fik en af tingene på denne liste i 90'erne.

Bildstrecke im Grossformat »
Åh hvor forældre dog hadede karaoke-maskinen. Men hvorfor VILLE den bare dø? Både GameBoy og DS var cirka det fedeste gaver man kunne få. Det var måske mere en konfirmationsgave, men hvis man kunne score et minianlæg til jul, var lykken gjort. De kunne ikke rigtig noget, men vi elskede dem af hele hjertet. Utalige timers morskab juleaften. Derefter lidt mere sporadisk brug. Det banebrydende spil tog landet med storm, og fik også pigerne til computeren. Den danske klassiker er tidløs, og er stadig på de fleste ønskesedler. Alle små piger samlede på My Little Pony i 90'erne. I dag er de blevet kult blandt halvgamle single-mænd, der bor i deres forældres kælder. En ny cykel var lykken, og hvis den så endda havde gedebukkestyr var man ubetinget klassens sejeste. De fleste af os havde de billige med sodavands-logoer, men der var altid et par stykker i klassen, der gik all in på det vildeste kram. Drenge kunne godt lege med dukker - hvis dukkerne havde automatvåben. Barbie og Ken ejede 90'erne og gjorde mange forældre fattige i julen. Nokia og Sony Ericsson var kongerne og mantraet var: Jo mindre, jo bedre. Havde du flest, var du sejest. Det var ikke en kælk - det var en livsstil. Alles favorit var Michelangelo. Yep, karaoke var stort. Danmark kunne rent faktisk spille fodbold engang, og efter EM '92 var Brian Laudrup konge af Danmark resten af 90'erne. Var det hamstere? Var det ugler? Ingen ved det, men de kunne sige de sødeste ting. Hvordan skal man forklare følelsen af at pakke en Micro Machines-boks ud? Det var som at drikke 10.000 glas soda stream på en gang mens man kyssede med den lækre fra parallelklassen. Det var med andre ord fedt.

Se alle klassiker-gaverne i galleriet.

Der var engang hvor Disneys juleshow, flæskesteg, ris a la mande og dansen om juletræet bare skulle overstås, så man kunne komme i gang med det vigtige: At pakke gaver ud.

GALLERI: Barn i 90'erne? Så husker du helt sikkert disse ting
GALLERI: Barn i 90'erne? Så husker du helt sikkert disse ting

Juleaften var kulminationen på ugers drømmerier, og endelig kunne man iført sine Raiders-bukser pakke gaver ud, mens der kørte julehits på CD-afspilleren.

Herover finder du de gaver, som ALLE danske børn ønskede sig. Mangler vi nogen? Så smid en besked på Facebook eller skriv en sur mail til dan@mx.dk.

LÆS OGSÅ: Husker du Gyldengrød fra 'Alletiders nisse'? Sådan har han det i dag

LÆS OGSÅ: Gensyn med gamle klassikere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx