Af - 12/03-16 12:58

Efter kejsersnit: Danske Barbara viser hudløst ærlige billederEfter kejsersnit: Danske Barbara viser hudløst ærlige billeder

En ung mor gør op med tendensen til kun at vise ‘perfekte billeder’ på sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »

Uden filter og ingen pynt.

21-årige Barbara Christiansen har for nylig valgt at dele en række hudløst ærligt billeder af sin krop, selvom det var grænseoverskridende for hende.

Den nybagte mor er træt af de glansbilleder, der møder hende på sociale medier, hvor kun nøje udvalgte billeder bliver lagt op.

Derfor besluttede hun at vise, hvordan hun selv så ud i tiden før og efter det kejsersnit, hun fik i oktober, da hendes dreng kom til verden.

Utroligt foto fanger uhyre sjælden fødsel
Utroligt foto fanger uhyre sjælden fødsel

- Man skal passe på med at tro på det, man ser på sociale medier. Folk fremstiller sig selv på en måde, som de gerne vil have at andre skal se dem. Der er ingen, der er perfekte. Heller ikke mig. Jeg følte, at jeg ville være reel, siger hun til metroxpress.

Tanken om at dele de private billeder opstod, da hun blev gjort opmærksom på, at billeder, hun tidligere havde delt, fik nogle kritiske kommentarer med på vejen.

Som så mange andre havde den unge kvinde delt hendes bedste billeder, hvor der var taget højde for vinkel, lys, tøjvalg og kamerafiltre på telefonen.

- Jeg fik at vide, at sådan kunne man ikke se ud efter en fødsel, og det havde hun på en måde ret i, siger Barbara.

Den 21-årige kvinde, der til daglig arbejder som personlig træner og er medejer af fitnesscentret Pro-Fit i Roskilde, kender alt til problemet med piger, der er utilfredse med deres krop og samtidig jagter et ideal, der bliver påvirket af det, de møder på Facebook, Instagram og Snapchat.

Mor til to: Derfor onanerede jeg under min fødsel
Mor til to: Derfor onanerede jeg under min fødsel

- Som personlig træner arbejder jeg med mange piger, som stræber efter den perfekte krop, men det er ærgerligt, for alle har deres små fejl, siger Barbara Christiansen, der har fået ros for sine billeder - både på grund hendes budskab og for hendes udseende.

Fitnesstræneren opfordrer til at gribe træning og kost an med omtanke og uden at overdrive. Det kan sagtens lade sig gøre at være stærk og sund, når graviditeten er overstået, lyder det.

32 år og mor til fire: Nu stiller hun ultimativt sexkrav til sin mand
32 år og mor til fire: Nu stiller hun ultimativt sexkrav til sin mand

- Jeg vil gerne vise, at alt er muligt med sund fornuft. Man behøver ikke være ekstrem for at opnå gode resultater. Jeg spiser sundt, men jeg vejer eksempelvis ikke min mad, men forbereder den ofte dagen før, så jeg får den energi, jeg har brug for, siger Barbara Christiansen.

Mindst én gravid norsk kvinde er smittet med zikavirus
Mindst én gravid norsk kvinde er smittet med zikavirus

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Afslører superstjernens årelange...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx