Af - 25/05-17 20:03

Chefen sagde nej - men så tog ung Kvickly-medarbejder en fantastisk beslutningChefen sagde nej - men så tog ung Kvickly-medarbejder en fantastisk beslutning

- Lige nu har jeg stadig svært ved at forstå, at en ung mand, som jeg slet ikke kender, vil gøre det for mig.

storybild

Det var i denne Kvickly i Helsinge, at en ung ekspedient Gunhild Larsens dag meget bedre.

De fleste af os har prøvet det. At stå i en lang supermarkedskø og skulle betale, og så har man enten glemt penge, eller så bliver dankortet afvist.

Sådan en situation stod 85-årige Gunhild Larsen i sidste lørdag, da hun skulle svinge kortet og betale for sine varer i Kvickly i Helsinge, der ligger tæt på hendes sommerhus i Rågeleje.

Hendes dankort blev afvist flere gange, og alt håb syntes ude, men så trådte en helt til.

Ad! Skadedyr lukker københavnsk Kvickly
Ad! Skadedyr lukker københavnsk Kvickly

Og helten sad bag kassen. En ung mandlig Kvickly-ekspedient startede nemlig med at ringe til ledelsen hos butikken for at høre, om Gunhild Larsen kunne få lov at 'køre på kredit', men det var ikke muligt.

Så skulle man tro, at det var videre til næste kunde i køen, men nej. Den unge mand ringede til Gunhild Larsens bank og fik dem til at åbne kortet igen, og det lykkedes. Men så skete der det, der ikke måtte ske. Gunhild Larsen havde ét forsøg, men hun tastede koden forkert.

Rema 1000 slår andre supermarkeder på kundetilfredshed
Rema 1000 slår andre supermarkeder på kundetilfredshed

Nu var kortet spærret igen, men så overgik Kvickly-medarbejderen sig selv:

- Han tog sit eget kort op og betalte for mig. Han sagde, at han selv har en bedstemor, og at han så håbede, at andre også ville gøre det samme for hende, hvis hun stod i den situation. Lige nu har jeg stadig svært ved at forstå, at en ung mand, som jeg slet ikke kender, vil gøre det for mig, siger Gunhild Larsen.

Den 85-årige kvinde sagde selvfølgelig, at hun ville komme tilbage til supermarkedet og betale ham tilbage. Men nej, den unge mand ville selv køre hjem til og hente pengene hos den ældre kvinde, så hun kunne undgå at køre herop.

Her er de mest solgte varer i Fakta, Kvickly, Irma og Super Brugsen
Her er de mest solgte varer i Fakta, Kvickly, Irma og Super Brugsen

En flot gestus fra Kvickly-medarbejderen, og derfor valgte Gunhild Larsen også efterfølgende at købe en god flaske vin, da hendes dankort igen virkede, som den unge mand fik, da han kom og hentede pengene:

- Jamen vi hyggede i flere timer, og der fandt jeg simpelthen ud af, at han kun er 20 år og er studerende. Han er kun i Kvickly, når han lige har tid, fortæller Gunhild Larsen.

LÆS OGSÅ: Her er reklamen, der får kunder til at rase og Kvickly til at beklage

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbudt i Europa siden 2012: Nu...
bt.dk
'Porno er lig med utroskab - uden tvivl'
bt.dk
Mascha Vang afslører: To nye...
bt.dk
Ung mand dræbt i ulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx