Af Bo Poulsen - 19/10-17 21:54

Efter fund af dødt spædbarn i Glostrup - politiet efterlyser ejermand af denne trøjeEfter fund af dødt spædbarn i Glostrup - politiet efterlyser ejermand af denne trøje

Kan du genkende den?

storybild

Mandag blev der fundet et spædbarnskelet ved Brinken i Glostrup af en gruppe håndværkere.

Onsdag blev en ung, kraftig, mulig rumænsk kvinde efterlyst af politiet. Hun er blevet set på stedet for nogle uger siden og virkede tilsyneladende nedtrykt.

Torsdag aften efterlyser politiet folk, der kender til ejermanden af en rød hættetrøje. Den trøje som spædbarnet var viklet ind i. Der er tale om en rød bomuldshættetrøje i størrelse 4XL med et lille sort Nike-logo på venstre bryst.

Københavns Vestegns Politi håber på, at offentliggørelsen af billedet kan føre til nye tip i sagen.

'Det er en meget stor hættetrøje – men er det moderens, faderens eller udlånt af en helt tredje person? Vi ved kun, at barnet var svøbt i den hættetrøje, og derfor er vi interesserede i at høre fra alle, som har oplysninger om den,' siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

'Vi er fortsat meget interesserede i at høre fra alle, som måtte kende til et forsvundet spædbarn. Og jeg vil fortsat opfordre moderen til at henvende sig – uanset hvad der er sket, må hun være i krise og have behov for hjælp, og det kan vi bistå med,' siger Ole Nielsen.

Foreløbigt peger politiets undersøgelser på, at spædbarnet er nyfødt. Men man har endnu ikke klarlagt dødsårsag og hændelsesforløb.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Tv-kanal relancerer ikonisk tv-program
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Træt af knallertkørsel: Mand skyder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx