Af - 01/12-13 14:59; Opdateret: 01/12-13 15:40

Helikopter-tosse får kæmpebødeHelikopter-tosse får kæmpebøde

Det blev nødvendigt at rekvirere en redningshelikopter, da en ung mand ikke ved egen hjælp kunne komme ned fra et tag i Købehavn søndag formiddag. Nu kan han se frem til et erstatningskrav.

storybild

En redningshelikopter måtte søndag redde en ung mand ned fra et tag ved Amagertorv. Nu kan han se frem til, at modtage regningen. (Billede: Polfoto/THOLSTRUP HANS HENRIK)

I omegnen af 80.000 kroner, er hvad en 20-årig mand kan se frem til at modtage en regning på, efter at han i beruset tilstand kravlede rundt på et tag nær Amagertorv i København søndag formiddag. Manden var nemlig ikke i stand til selv at komme ned igen, og derfor måtte en redningshelikopter tages i brug.

Fuld tosse reddet ned fra tag af helikopter i København
Fuld tosse reddet ned fra tag af helikopter i København

- Det var nødvendigt, at rekvirere en redningshelikopter, og da manden selv har bragt sig i situationen, så vil der sandsynligvis blive rejst et erstatningskrav mod ham, oven i sigtelsen for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. En sådan helikopter plejer at koste i omegnen af 80.000 kroner i timen. Men i sidste ende, er det jo op til en dommer at afgøre, fortæller vagtchef ved Københavns Politi, Jens Kristiansen, til mx.dk.

Helikopterflyvning stopper efter klager
Helikopterflyvning stopper efter klager

Anmeldelsen kom omkring klokken 8 i morges, og først ved 11-tiden blev manden reddet ned af helikopteren, efter flere forgæves forsøg på at nå ham med stiger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hustruen tvang ham til at satse alt...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx